Copy
Nieuws van Cohousing Waasland 

Cohousing Waasland

Cohousing Waasland is een groep mensen die samen gaan bouwen in Sint-Niklaas, in de uitbreiding van de Clementwijk. We zoeken nog enkele enthousiaste medebewoners!

Agenda

Infosessies
donderdag 29/10 - 20u
maandag 07/12 - 20u

Cosessies 
zondag 08/11 - 14u
zaterdag 12/12 - 14u

Al onze activiteiten gaan door in Taverne De Graanmaat, Grote Markt 24, Sint-Niklaas

Infostand
E-DuBo, Wase beurs voor duurzaam en ecologisch (ver)bouwen

vrijdag 13/11 - 13u-21u
zaterdag 14/11 - 10u-17u

't Bau-huis, Slachthuisstraat 60, Sint-Niklaas

Verkoop laatste units!


13 units ingevuld, nog 9 te koop

Zoals we dit voorjaar bekendmaakten, gaan we voluit voor 'veld 15'. We tekenden een optieovereenkomst voor deze grond in de Clementwijk² van ongeveer 4700 m². Daarmee zijn onze architecten Blaf en Denc-studio de voorbije maanden aan de slag gegaan. Het resultaat is een prachtig siteplan met moderne woningen en veel open ruimte.De dertien effectieve leden hebben intussen elk hun plekje gekozen. We weten nu exact welke ruimte er nog is voor nieuwe buren. Er zijn al enkele kandidaten, maar voorlopig is er nog keuze tussen negen units van verschillende groottes, die qua inrichting volledig zelf in te vullen zijn. Wat ons betreft een heel goede reden om nú in ons project te stappen! Een overzicht van alle verkochte en beschikbare units vind je hier.

Kriebelt het (weer)? Contacteer ons dan snel! Ken je iemand die wil bouwen en die op zoek is naar een warme, veilige, groene buurt? Stuur ze door naar ons!

Investeerders gezocht

Om ons project verder te versnellen, praten we op dit moment ook met kandidaat-investeerders: mensen die (een deel van) een woning willen financieren zodat we woningen kunnen bouwen om verder te verkopen of te verhuren. Op die manier zoeken we een antwoord op onder meer de grote interesse naar huurwoningen.

Heb je zelf interesse om te investeren in ons project, of ken je iemand die daar mogelijk de middelen voor heeft, laat het ons zeker weten. Onze 'JuFi's' (juridisch-financiële werkgroep) geven graag meer details.


Waarom krijg je deze mail?
Je toonde recent of een hele tijd geleden interesse in Cohousing Waasland, door een infosessie te volgen, je aan te melden voor de nieuwsbrief, of misschien was je wel een tijdje kandidaat-lid. Dit is een eenmalige mailing naar al onze contacten. Als je eerder al aangaf geen nieuwsbrieven meer te willen ontvangen, mag je er dus ook op rekenen dat je verder geen mails meer van ons krijgt. Deze update leek ons belangrijk om breed uit te sturen: we zitten in een laatste fase voor de aankoop van de grond en daarna de start van het bouwproces. Ben je zelf niet (meer) geïnteresseerd, maar ken je mensen die dat mogelijk wel zijn, of ken je mensen die willen investeren, voel je dan vrij om deze mail door te sturen.
Copyright © 2015 Cohousing Waasland, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp