Copy
Nieuwsbrief All Seasons Decorations Augustus 2021
Bekijk deze nieuwsbrief online

Hallo allemaal,

Tijd voor een update  over onze activiteiten bij All Seasons Decorations & Hoeve Schettereind.


Nog steeds achtervolgen ons de Corona perikelen….
Wat had ik graag een positiever bericht in deze nieuwsbrief aan jullie gestuurd, maar het is nog steeds niet zoals “vóór het Corona-tijdperk”.
 
Uiteraard willen we graag weer alles oppakken voor zover dit kan en mogelijk is, maar het is moeilijk om ver vooruit te plannen omdat het nog steeds onzeker is hoe het allemaal gaat uitzien ná de zomerperiode.
Ik zou heel graag weer nieuwe plannetjes maken over bijvoorbeeld leuke workshops en andere events hier op onze locatie, maar als dadelijk de cijfers weer gaan oplopen en er wederom maatregelen komen, dan valt alles weer in het water.
Daarom kan ik nog steeds geen “kalender” maken met een programma, want als ik een planning maak voor bijvoorbeeld workshops, dan moet ik ook de bijbehorende materialen gaan bestellen en data vastleggen. Daar vind ik het nu nog veel te onzeker allemaal voor. We weten immers hoe vaak het tot nu toe allemaal gewijzigd is. Er zijn dus voorlopig géén reguliere (wekelijkse) workshops gepland voor het najaar tot aan kerst.  
 
Daarom lijkt het ons het beste om helaas toch nog maar afwachtend te zijn, en evt. op een later tijdstip (aan het begin van deze nazomer) bijvoorbeeld erop terug te komen. We zullen dan evt. een workshop datum bekend maken via FB/Insta waarop jullie kunnen inschrijven.
Mocht het allemaal weer positiever uitzien, dan hebben we jullie snel bereikt via FB/Insta of een nieuwsbrief met andere data en plannen.  Dus… “stay tuned” via social media en mail.
 
Speciale openingstijden; ook deze zullen we bekend maken via Social Media.

 
 
SFEER & BELEEF DAGEN

We hebben besloten om door te gaan om op enkele vrijdagen, zaterdagen en/of soms zondagen onze poorten te openen om jullie te verwelkomen om “inspiratie van het seizoen” op te doen in en rondom onze woonboerderij, tuin & ateljeeke. De koffie staart klaar.

Data en tijden worden bekend gemaakt via FB/Insta. We zullen ons best doen om jullie telkens te verrassen met inspirerende bloemdecoraties, leuke stylinghoekjes voor huis & tuin, leuke brocante en méér.  
 
Op FB/Insta zullen we bijna dagelijks info & foto’s posten zodat jullie toch een beetje erbij zijn en geïnspireerd worden.
 
Uiteraard blijven we niet “stilzitten”, en we blijven continue plannetjes maken over wat wel & niet kan…. Dus wie weet welke leuke ideetjes nog geboren worden.
 
Het worden vanaf nu niet alleen workshops in mijn ateljeeke, maar we hebben de naam al veranderd in “All Seasons Decorations… “BROCANTE & BLEUMKES”…… “sfeer & meer” en Flower Wellness Days (hopelijk binnenkort groendecoratie & inspiratie workshops van een hele dag!)
 
Bestellen van bloemdecoraties kan altijd.  Laat me dat ook even tijdig weten, want we hebben het er maar druk mee.

De do-it-yourself pakketten (DIY) blijven voorlopig ook onderdeel van onze “activiteiten”. We kregen hier positieve reacties op tot nu toe…. Uiteraard is het zeker niet “zo gezellig” als een workshop hier op onze locatie, maar dan is dit toch een mooi alternatief. Deze pakketten zijn voor iedereen “goed te doen”, en je hebt geen speciale bloemschikervaring nodig. De pakketten zijn geheel compleet, royaal gevuld en allemaal met een stap voor stap werkbeschrijving.

We plaatsen vooraf foto’s op Social Media, en jullie kunnen dan een paar dagen vooraf laten weten wat jullie wensen zijn, of welk pakket jullie kiezen, dan zorg ik dat op een afgesproken tijdstip alles vers voor jullie klaar staat.
Ook is het leuk om een DIY-pakket cadeau te doen, en dit kan dan leuk ingepakt worden.
 
Wij verzorgen ook complete styling van Uw feest (bij Uw thuis of op feestlocatie) voor bijv. bruiloft, verjaardagsfeest, jubileum- of communie- of babyborrel. Neen gerust contact op voor de mogelijkheden. We werken ook nog aan een plan om kleine feesten en partijen op onze locatie te organiseren, maar dat is nog niet helemaal rond, en daar komen we zo snel mogelijk op terug.
 
Onze tuin is ook te “reserveren” voor een fotoshoot, laat ons weten wat de wensen zijn.
 
Hoeve Schettereind
 
Na een toch wel “vreselijk” jaar tot nu toe (openstellingen telkens geannuleerd vanwege Corona, groot onderhoud aan de brug bij Roosteren, stortbuien met wateroverlast op onze locatie en watersnood Maas dus Roosteren wederom afgesloten)…… kijken we positief vooruit!
 
We hebben deze nazomer nog enkele leuke openstellingen op de agenda;
  • Zaterdag AVOND 28 augustus en 4 september vanaf 17 uur tot aan de avond-schemering “Lichtjesavonden in onze tuin”.
    Speciaal voor deze gezellige avonden wordt onze tuin dan feeëriek verlicht met honderden lampjes en kaarsen, veel verse bloemdecoraties en vooral veel inspiratiehoekjes en sfeer. Genieten van onze najaarstuin met in de borders veel dahlia’s, hortensia’s, grassen en ander moois. Herfstvruchten en bottels, pompoenen en verse herfst-groendecoraties completteren het geheel met vele mooie sfeerhoekjes en stillevens. Verkoop van plantjes van het seizoen, huis- en tuindecoraties, potten, tuinbeelden en nog veel meer leuks. Sluit de zomerperiode af en kom genieten van de aankomende herfst in onze tuin.
     
  • Oogstfeest in onze tuin: ZONDAG 12 september 11 – 16 uur. Heerlijk genieten en rondstruinen door onze herfsttuin met z’n spectaculaire kleurstellingen en wuivende grassen, ondertussen heerlijk proeven van lekkers van de Ofyr van de oogst uit onze tuin en andere typische Limburgse streekproducten.  Veel oogstmaterialen zoals pompoenen en herfstvruchten, verse bloemdecoraties verwerkt in mooie stillevens in onze tuin, inspiratie opdoen in onze woonboerderij en ateljeeke en leuke woondeco voor binnen en buiten. Kortom het nieuwe seizoen komt eraan… ook weer leuk om het binnen gezellig te maken.
 
De flyers met de data voor de BLOEMBOLLEN OPENSTELLINGEN 2022 op Hoeve Schettereind zijn ook weer klaar voor het nieuwe jaar… we kijken nu al reikhalzend uit naar het voorjaar volgend jaar, en hopen dit kleuren-festival van voorjaarsbloeiers toch weer eens volop met jullie te kunnen delen zonder dat Corona roet in het eten gooit.

 


 
Ook komen er weer nieuwe data voor het volgend jaar voor de Limburgse Droomtuinen Route waar onze tuin ook onderdeel van is. Maar daarover later meer….
 
Voor de laatste activiteiten en nieuwtjes kunt U ons volgen op www.hoeveschettereind.nl en via onze FB pag. @Hoeve Schettereind.
 
Andere leuke events op onze locatie……. Dat kunnen we nog even niet met zekerheid toezeggen… plannen genoeg, maar ook dit is wederom afhankelijk hoe alles verloopt de komende tijd met Corona en de bijbehorende maatregels.

Nog even voor de volledigheid hieronder de links naar onze social media kanalen;
All Seasons Decorations voor bloemdeco, workshops & events
All Seasons Decorations voor bloemdeco, workshops & events
Hoeve Schettereind voor onze activiteiten die met de tuin te maken hebben
Hoeve Schettereind voor onze activiteiten die met de tuin te maken hebben
Maza Keukens voor recepten, tips & uiteraard nieuwe keukens voor binnen & buiten (landelijk, modern/strak design en alles wat daartussen zit!)
Maza Keukens voor recepten, tips & uiteraard nieuwe keukens voor binnen & buiten (landelijk, modern/strak design en alles wat daartussen zit!)
Margot Pustjens-Peters
Margot Pustjens-Peters
Voor nu…. Nog een mooie nazomer & blijf vooral gezond met z’n allen.
Dan hopen we ons in het najaar weer eens te zien.


Lieve groet,
Margot & Harm Pustjens-Peters
Website All Seasons Decorations
Website All Seasons Decorations
Website MAZA Keukens
Website MAZA Keukens
Website Hoeve Schettereind
Website Hoeve Schettereind


Margot Pustjens-Peters
All Seasons Decorations
Lanterdijk 43
6116 AH  ROOSTEREN
gsm; 06 – 305 633 46
mail: info@allseasonsdecorations.nl - www.allseasonsdecorations.nl
 
of volg ons via Facebook (Margot Pustjens-Peters All Seasons Decorations) of via Twitter.
 
  Harm Pustjens
MAZA Keukens Roosteren
Gsm: 06 2951 2825
Mail; info@mazakeukens.nl - www.mazakeukens.nl
(foto’s van de nieuwste keukens en heerlijke recepten!!)
Copyright © 2021 All Seasons Decorations, All rights reserved.