Copy
Nieuwsbrief All Seasons Decorations Najaar 2020
Bekijk deze nieuwsbrief online

Hallo allemaal,

Wat is het een bizar jaar tot nu toe ….. Corona…. Begin van het jaar had nog eigenlijk niemand ervan gehoord, en nu beheerst het zowat ons dagelijks leven. Ook hier op Hoeve Schettereind… Wat een vreemde en verwarrende periode hebben we al achter de rug, en we kijken vol spanning naar het komende seizoen, of half jaar, over een jaar…. Of wie weet hoe lang….? Eerst leek het vanaf 1 juni allemaal beter te gaan, maar de 2e golf Corona besmettingen is momenteel weer het “nieuws van de dag”.
 
Alle workshops vanaf half maart, maar ook onze andere activiteiten zijn vervallen, opgeschoven of geheel gecancelled. Omdat we natuurlijk niet het type zijn om stil te zitten, zijn we gaan nadenken wat we nu wél mogen en kunnen de komende periode. Voorzichtig kijken we vooruit tot zo ongeveer de kerst. Is het te optimistisch of juist niet? Ik moet eerlijk zeggen dat ik werkelijk geen idee heb hoe het verder gaat en wat ons nog te wachten staat. Maar je wilt toch wat….
Daarom lijkt het ons verstandig om rustig aan weer wat activiteiten op te pakken en in te plannen…… uiteraard met een “slag om de arm” omdat alles afhankelijk is van het wel of niet uitbreken van een 2e Corona-besmettings-golf met alle gevolgen van dien. Laten we hopen dat ons dit bespaard blijft.

 -  Hoeve Schettereind  / Tuin Openstelling  -
 
Met TUIN-OPENSTELLINGEN zijn we op 1 juni weer gestart, en daar zijn we heel blij mee. Eindelijk weer eens wat gezelligheid op onze locatie. De open dagen voor de zomer periode zijn reeds allemaal al geweest, en het was weer genieten.
 
We hebben inmiddels vol goede moed weer bloembollen besteld voor volgend voorjaar (…hoe positief kun je zijn..?), want dit voorjaar hebben alleen wijzelf kunnen genieten van de bollenpracht. Er staat trouwens een drone-filmpje op onze fb pagina en website Hoeve Schettereind zodat jullie toch nog een beetje kunnen meegenieten van al dat moois afgelopen Corona-voorjaar.
De flyer met de nieuwe data voor de openstellingen voor 2021 is inmiddels gedrukt en ligt klaar…. We hebben er in ieder geval heel veel zin in!
De eerste openstelling is al gepland in het vroege voorjaar nl. de laatste zondag van maart. Heel veel zin in…. 
28 maart 2021 gaan we weer open !!! YEAHHH… we kijken er nu al naar uit!

Blijf onze activiteiten volgen op
www.hoeveschettereind.nl en via onze FB pagina
Hoeve Schettereind

 

ALL SEASONS DECORATIONS / WORKSHOPS;

Dit is het grootste en meest veranderde item vanwege Corona….

Helaas hebben we besloten om de WORKSHOPS te SCHRAPPEN van onze agenda voor de rest van 2020. Geloof me, een MOEILIJKE BESLISSING!
 
Wij hebben er erg lang over nagedacht, maar komen tot de conclusie dat het vooralsnog niet verstandig is om de groenworkshops in te plannen zoals we dat voorheen gedaan hebben. Om de groepen kleiner te maken is niet het probleem, maar onze klanten komen voor een avondje ontspanning & gezelligheid, en dat is in de huidige situatie niet mogelijk op de door ons gewenste manier. Onze gezondheid, maar ook zeker die van jullie is het allerbelangrijkste. Daarom willen we niet gaan werken met de zgn. spatschermen en de hinder van de mondkapjes, verplicht op een stoel zitten etc. tijdens zo’n gezellige avond.
We willen niet inleveren op de sfeer en beleving zoals jullie gewend waren bij ons.
 
We hadden een nieuw plan klaarliggen om “dagworkshops” te geven op onze locatie (FLOWER WELLNESS DAYS), alles uitgewerkt en voor kleine groepen van 8 – 10 personen. Ons atelier is daar immers groot genoeg voor om zeker de 1,5 mtr. tussen de cursisten te waarborgen. Maar aangezien nu wéér de regels verscherpt gaan worden (dus maximaal 6 personen) vanwege het grote aantal oplopende besmettingsgevallen, hebben we helaas de knoop doorgehakt om, in ieder geval de rest van dit jaar, dit niet te gaan doen. “Better safe than sorry!” Ik vind het echt super vervelend, maar het is even niet anders. Ik doe het goed & zoals ik het graag wil, of dus helemaal niet! We wachten dus geduldig af hoe het verder gaat met dit Corona-drama, dan kunnen we nog altijd bekijken of we de workshops weer kunnen inplannen.
 
BLOEMDECORATIES BESTELLEN? Dat kan nog steeds….. Ook zullen er geregeld foto’s op FB en INSTA verschijnen met vers gemaakte bloemstukken, kransen en meer leuks. Deze zijn dan te koop of te bestellen.
 
-> We zijn verder ook voornemens om vaker DIY pakketten aan te bieden om thuis gezellig aan de slag te gaan. We laten op FB/Instagram een foto zien van de DIY decoratie, en jullie kunnen dan reageren om dit te bestellen. Ik zorg dan binnen een paar dagen dat jullie alle materiaal vers bij mij kunnen ophalen met een goede stap-voor-stap werkbeschrijving erbij. Hou onze social-media kanalen daarom goed in de gaten.
 
-> Wij verzorgen ook complete styling van Uw feestlocatie met verse bloemdecoraties voor bijv. Uw bruiloft, (verjaardags-)feestje, jubileum, communie of babyborrel. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 
 
* EVENTS *
op Hoeve Schettereind

 
 
Tja, ook dit was weer zo’n hoofdbreker…. Wat gaan we daar nu mee doen?
Onze jaarlijks terugkerende dagen zoals “Brocante in de Boomgaard” (Pinksteren), “Oogstfeest & Brocante” in september, maar zeker ook ons inmiddels bekende en traditionele “KERSTHUIS” in november en december?
 
Helaas………. Ook dit mag & kan niet zoals andere jaren in de huidige omstandigheden.
Maarrrrr……… uiteraard hebben we ook daar een oplossing voor gevonden, in ieder geval voor de Events die dit jaar nog op de planning stonden. Events voor volgend jaar hebben we nog niet definitief ingepland, eerst maar even afwachten….
 
De planning is dat we af en toe de poorten gewoon gezellig openstellen voor jullie…. Ik maak deze data ook bekend via FB & INSTA …. Kom gerust binnenlopen en inspiratie opdoen in ons HUIS & HOF tijdens de verschillende seizoenen. Jullie kunnen dan heerlijk genieten van mooie brocante & landelijke accessoires en groendecoraties in de privé woonvertrekken van onze boerderij en zelfs in onze “tijdelijke” brocanteshop in het voormalig bloemschikatelier! We hebben deze ruimte in de vakantie “omgetoverd” tot een “sfeervolle brocanterie”, en ik ben er werkelijk helemaal gelukkig mee. Ziet er superleuk uit!! Kleine betaalbare brocante, meubels en meer leuks, aangevuld uiteraard met verse groendecoraties passend bij het seizoen.
 
In bijgaand schema zie je al enkele data, en evt. extra data bekijken we op een later moment en maken we enkele dagen vooraf via social-media bekend.

Zie onderstaand verdere uitleg bij “Thema openstellingen”

 

KERSTHUIS op Hoeve Schettereind

Gezien de enorme toeloop van bezoekers tijdens de andere jaren met de kerst-openstellingen van ons huis in deze “leukste tijd van het jaar’ hebben we dit jaar bedacht dat het écht wel anders moet… maar hoe?
 
We hebben het volgende idee uitgewerkt!
Om ons kersthuis te bezoeken is het mogelijk om op voorinschrijving op een bepaalde datum en het aanschaffen van een toegangskaartje de groep bezoekers klein te houden om toch veilig en verantwoord te genieten van ons KERSTHUIS & WINTERTUIN. Op bepaalde data (in de bijlage genoemd) kunt U dus inschrijven om op onze locatie te genieten van Kerstsfeer in huis & tuin, bloemdecoraties, kaarslicht, kadootjes en alles wat kerst zo sfeervol en gezellig maakt. We vragen hiervoor een inschrijf-bedrag ad 5 euro (vooraf betalen) zodat U verzekerd bent van een toegangsticket. Uiteraard krijgt U “in ruil daarvoor” van ons een hapje & drankje, en is het op deze manier voor ons “beheersbaar & controleerbaar” hoeveel mensen er op onze locatie toegelaten zijn volgens de geldende voorschriften. Uiteraard tijdens iedere openstelling weer verse groendecoraties en nieuwe kerstdeco en cadeau-artikelen.

 
**MOCHTEN DE REGELS RONDOM CORONA TEGEN DIE TIJD ANDERS BESLISSEN, krijgen jullie uiteraard het inschrijvingsbedrag van ons teruggestort ***
 

***NIEUW***

THEMA OPENSTELLINGEN OP HOEVE SCHETTEREIND
 
Omdat we toch nog andere leuke activiteiten willen organiseren op onze locatie, hebben we het volgende bedacht.
 
Sfeer- & beleefdagen op Hoeve Schettereind;
Op bepaalde data (telkens in een andere maand of seizoen) vinden we het leuk om jullie te laten meegenieten van “binnenkijken & sfeerproeven” in- en rondom onze woonboerderij, tuin en atelier/brocanterie. Dus een extra thema-openstelling buiten onze “gewone openstellingen”
Daarom kunt U op bepaalde dagen gezellig bij ons langskomen om inspiratie op te doen en een kopje koffie te drinken met iets lekkers erbij. Wij zorgen dan uiteraard voor een gezellige en sfeervolle omgeving, verse bloemdecoraties van het seizoen, brocante, cadeau- en decoratie artikelen voor huis- en tuin en nog veel meer leuks.
Data die we daarvoor in gedachte hebben zijn in de bijlage weergegeven. Gewoon gezellig binnenlopen, sfeerproeven en inspiratie opdoen. Mocht dit concept goed bevallen, dan organiseren we meer van dit soort dagen.
 
***Uiteraard is bovenstaand nog steeds allemaal afhankelijk van de situaties rondom het verloop van CORONA **** Mochten er onverhoopt nieuwe maatregelen komen vanuit de overheid, passen wij onze activiteiten daarop meteen aan.

Nog even voor de duidelijkheid hieronder de links naar onze social media kanalen;
All Seasons Decorations voor bloemdeco, workshops & events
All Seasons Decorations voor bloemdeco, workshops & events
Hoeve Schettereind voor onze activiteiten die met de tuin te maken hebben
Hoeve Schettereind voor onze activiteiten die met de tuin te maken hebben
Maza Keukens voor recepten, tips & uiteraard nieuwe keukens voor binnen & buiten (landelijk, modern/strak design en alles wat daartussen zit!)
Maza Keukens voor recepten, tips & uiteraard nieuwe keukens voor binnen & buiten (landelijk, modern/strak design en alles wat daartussen zit!)
Margot Pustjens-Peters
Margot Pustjens-Peters
DATA ACTIVITEITEN NAJAAR 2020
HOEVE SCHETTEREIND & ALL SEASONS DECORATIONS

OKTOBER 2020;
  • Sfeer- & Beleefdagen “HEERLIJKE HERFST” 9 & 10 oktober 11 - 16 uur
  • Vrijdagmiddag openstelling 16 & 30 oktober 13.30 – 17 uur.
 
NOVEMBER 2020;
  • Sfeer- en Beleefdagen WARME WINTER 6 & 7 November 11 – 16 uur
  • Vrijdagmiddag openstelling 13 november 13.30 – 17 uur.
  • KERSTHUIS ** op inschrijving ** 18, 20, 22, 25, 27 en 29 november
 
DECEMBER 2020;
  • KERSTHUIS ** op inschrijving **  2, 4, 6, 9, 11, 13, 16, 17 en 18 december
*** LET OP ***
KERSTHUIS OP

WOENSDAG EN ZONDAG
13.30 – 17 UUR

KERSTHUIS OP
VRIJDAG AVONDOPENSTELLING
16 – 20 UUR***
Klik "HIER" om u in te schrijven voor een bezoek aan ons KERSTHUIS op Hoeve Schettereind
We hopen jullie alleen weer eens snel te mogen ontmoeten voor een praatje, hapje of drankje… we hopen dat alles nog steeds goed met jullie gaat, en “knuffelen” doen we nog steeds op “gepaste afstand”.
 
Nog vragen…? Stel ze gerust, jullie weten ons te vinden.

Stay Safe & Healthy and we love you all ….

Lieve groet,

Margot & Harm Pustjens-Peters


 P.s. De activiteiten van All Seasons Decorations kunnen gevolgd worden via mijn Facebook pagina of via de website All Seasons Decorations of via mijn Instagram pagina!

www.allseasonsdecorations.nl  -  www.hoeveschettereind.nl  -  www.mazakeukens.nl
Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram


Margot Pustjens-Peters
All Seasons Decorations
Lanterdijk 43
6116 AH  ROOSTEREN
gsm; 06 – 305 633 46
mail: info@allseasonsdecorations.nl - www.allseasonsdecorations.nl
 
of volg ons via Facebook (Margot Pustjens-Peters All Seasons Decorations) of via Twitter.
 
  Harm Pustjens
MAZA Keukens Roosteren
Gsm: 06 2951 2825
Mail; info@mazakeukens.nl - www.mazakeukens.nl
(foto’s van de nieuwste keukens en heerlijke recepten!!)
Copyright © 2020 All Seasons Decorations, All rights reserved.