Copy
Nieuwsbrief All Seasons Decorations Voorjaar 2021
Bekijk deze nieuwsbrief online

Hallo allemaal,

Een jaar verder…….. exact een jaar geleden op Vrijdag 13 maart
(…wat een datum! Niet voor niks vrijdag de 13e…) besloot ik om voorlopig alle workshops te cancellen…. Onnozel als ik was, dacht ik dat het met een “weekje of 3” wel voorbij zou zijn met het gekke Corona-virus……  Niks bleek minder waar!

Nu een jaar later ziet het er nog steeds niet positief uit. We hopen allemaal op versoepelingen binnenkort, maar als je de cijfers ziet stijgen dan ben ik er bang voor.
 
Maar goed, laten we positief insteken en vooral kijken wat WEL KAN.
 
We zijn gelukkig steeds bezig gebleven met “de bloemetjes” door middel van bestellingen en DIY-pakketten, en dat blijft voorlopig ook zo.
Uiteraard missen we jullie gezelligheid hier tijdens een avondje “workshoppen”, maar op deze manier blijven we mekaar toch nog inspireren en creatief bezig zijn.
 
De DIY pakketten worden goed ontvangen, en we krijgen positieve reacties hierop. Het is voor iedereen goed te doen (geen speciale ervaring nodig), en de pakketten zijn altijd helemaal compleet, royaal gevuld en met een stap-voor-stap werkbeschrijving.
Laat me een paar dagen vooraf weten wat jullie wensen zijn, dan maak ik met plezier een compleet pakket voor jullie klaar; af te halen telkens tussen woensdag – zaterdag in overleg.
 
Ook leuk om iemand te verrassen en een DIY pakket cadeau te doen.
Wij pakken het leuk voor jullie in.
 
Bestellingen voor groendecoraties blijven ook mogelijk uiteraard.
Geef tijdig je bestelling door, want we hebben het er maar druk mee.

 

 Inspiratie opdoen voor het VOORJAAR...
dat kan... maak een AFSPRAAK.

 
Sinds vorige week is er bekend geworden dat jullie ons ook mogen bezoeken hier op de locatie; maximaal 2 personen in een tijdslot van een half uur (en mét mondkapje uiteraard).
 
Dat is meestal mogelijk op vrijdag en/of zaterdag op een vooraf afgesproken tijdstip. Andere dagen kan in overleg met uitzondering. Jullie mogen dan hier rondkijken op onze locatie en heerlijk voorjaarsinspiratie opsnuiven. Leuke bloemdecoraties, gezellige nieuwe stylinghoekjes in huis en tuin, de nieuwste voorjaarsdeco voor in huis en veel meer leuks!
 
We hopen dat uiteraard richting het voorjaar/zomer weer wat meer versoepelingen komen, en dan zullen jullie telkens van ons horen wat de plannen zijn.
 
VOORAL OP FB en INSTAGRAM zullen we bijna dagelijks info posten zodat jullie toch een beetje “erbij zijn”.
 
Omdat we natuurlijk niet het type zijn om stil te zitten, zijn we gaan nadenken wat we nu wél mogen en kunnen de komende periode.
Je wilt toch wat….
Dussss…“BROCANTE & BLEUMKES”… in mijn workshopruimte….
Dat lijkt me een leuke combi om toch nog een gezellig sfeertje te creëren in mijn voormalige workshopruimte. We zijn ermee bezig, en wordt vervolgd….
 
 -> Wij verzorgen ook complete styling van Uw feestlocatie met verse bloemdecoraties voor bijv. Uw bruiloft, (verjaardags-)feestje, jubileum, communie of babyborrel.
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

 Hoeve Schettereind / Tuin
 
De flyers zijn gedrukt voor de voorjaars BLOEMBOLLEN OPENSTELLINGEN 2021, en het voornemen was om open te gaan het laatste weekend van maart, maar dat is helaas nog niet helemaal zeker of dat mag.

We hopen het uiteraard wel, maar we houden ons netjes aan de regels, en laten jullie meteen weten wanneer het “geoorloofd” is om ons te bezoeken. Qua oppervlakte & gezien het feit dat het in de buitenlucht is, zou het toch ergens moeten lukken hopen we.
 

Limburgse Droomtuinen-Route

Ook zijn we vanaf dit jaar 1 van de tuinen van de Limburgse Droomtuinen-Route. Ook deze data staan op de speciale folder, maar ook deze zijn uiteraard onder voorbehoud. Check daarom altijd even bij de betreffende tuin of ze geopend zijn voordat je op pad gaat.
 

Blijf onze activiteiten volgen op
www.hoeveschettereind.nl en via onze FB pagina
Hoeve Schettereind

 
 
* EVENTS *
op Hoeve Schettereind

 
Helaas………. Ook dit mag & kan niet zoals andere jaren in de huidige omstandigheden. We hopen dat we binnenkort met aangepaste regels hierop terug kunnen komen en data aan jullie kunnen doorgeven.
We hebben wel allerlei leuks in gedachte, maar vooralsnog moeten we wachten of er weer EVENTS georganiseerd mogen worden.
 
De “SFEER & BELEEF-dagen” op Hoeve Schettereind / All Seasons Decorations  iedere maand… die proberen we uiteraard ook in te plannen als het weer geoorloofd is.

Iedere maand, wisselend per seizoen jullie inspireren met mooie woonstyling, groendecoraties & ander leuks!! Wordt vervolgd…
 
***Uiteraard is bovenstaand nog steeds allemaal afhankelijk
van de situaties rondom het verloop van CORONA ****

Mochten er onverhoopt nieuwe maatregelen komen vanuit de overheid, passen wij onze activiteiten daarop meteen aan.
 
Nog even voor de duidelijkheid hieronder de links naar onze social media kanalen;
All Seasons Decorations voor bloemdeco, workshops & events
All Seasons Decorations voor bloemdeco, workshops & events
Hoeve Schettereind voor onze activiteiten die met de tuin te maken hebben
Hoeve Schettereind voor onze activiteiten die met de tuin te maken hebben
Maza Keukens voor recepten, tips & uiteraard nieuwe keukens voor binnen & buiten (landelijk, modern/strak design en alles wat daartussen zit!)
Maza Keukens voor recepten, tips & uiteraard nieuwe keukens voor binnen & buiten (landelijk, modern/strak design en alles wat daartussen zit!)
Margot Pustjens-Peters
Margot Pustjens-Peters
We hopen jullie alleen weer eens snel te mogen ontmoeten voor een praatje, hapje of drankje… we hopen dat alles nog steeds goed met jullie gaat, en “knuffelen” doen we nog steeds op “gepaste afstand”.
 
Nog vragen…? Stel ze gerust, jullie weten ons te vinden.

Stay Safe & Healthy and we love you all ….

Lieve groet,

Margot & Harm Pustjens-Peters


 P.s. De activiteiten van All Seasons Decorations kunnen gevolgd worden via mijn Facebook pagina of via de website All Seasons Decorations of via mijn Instagram pagina!

www.allseasonsdecorations.nl  -  www.hoeveschettereind.nl  -  www.mazakeukens.nl
Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram


Margot Pustjens-Peters
All Seasons Decorations
Lanterdijk 43
6116 AH  ROOSTEREN
gsm; 06 – 305 633 46
mail: info@allseasonsdecorations.nl - www.allseasonsdecorations.nl
 
of volg ons via Facebook (Margot Pustjens-Peters All Seasons Decorations) of via Twitter.
 
  Harm Pustjens
MAZA Keukens Roosteren
Gsm: 06 2951 2825
Mail; info@mazakeukens.nl - www.mazakeukens.nl
(foto’s van de nieuwste keukens en heerlijke recepten!!)
Copyright © 2021 All Seasons Decorations, All rights reserved.