Copy
EXTRA!! EXTRA!! EXTRA!!

Hallo Allemaal,


Jullie zullen wel denken…"alweer een nieuwsbrief..??"

JA, want er is komende zaterdag een danscafé en er zijn zoveel nieuwtjes en extra activiteiten dat we jullie deze niet willen onthouden.

Kijk maar mee:
 
 

07-09 Huizerdag Voorproefje: 


Tijdens deze zaterdag zullen we op diverse plekken in Huizen een demonstratie geven om de Huizerdag alvast aan te kondigen. Te weten Oude Dorp tussen 10:00 - 12:00 uur, Het Holleblok tussen 12:30 - 14:30 uur en de Oostermeent tussen 15:00 - 17:00 uur. We zouden het natuurlijk super leuk vinden als vele mensen komen kijken en ons komen aanmoedigen. 
07-09 Danscafé: 
 
Een avondje heerlijk dansen.?? Dat kan! Van 20:00 - 24:00 uur staan de deuren open voor iedereen. De entree is gratis, dus nodig je vrienden eens uit om gezellig mee te gaan.


21-09 Openingsdanscafé:


Op deze avond zullen de deuren open staan van 20:00 - 24:00 uur voor iedereen om te komen dansen, sfeer te proeven, leuke demonstraties te zien en kennis te komen maken. Geef het door en graag tot dan! Uiteraard is de entree vrij.
Dit is tevens de aftrap van het nieuwe seizoen, want vanaf 22-09 starten alle lessen!!!!
Nieuw dit jaar is de streetdance/hiphop op maandag!

13 en 14 sept. Huizerdag: 

Vrijdagavond gaan we diverse optredens verzorgen (18:30 + 20:15 + 21:50 uur), maar ook is er een bandje wat heerlijke dansmuziek zal spelen. Hierbij nodigen we iedereen dan ook uit om lekker te komen dansen in de buitenlucht. Op die manier kunnen we aan een ieder laten zien hoe leuk dansen is!

Op zaterdag 14-09 van 12:35 - 13:00 uur zullen we iets leuks doen met de kinderen en daarnaast ook een demonstratie geven op Plein 2000. Verder zijn we de gehele dag bij ons springkussen op Plein 2000 om iedereen informatie te geven over onze dansschool.

Open Lesweek 22-09 t/m 28-09: 


Tijdens deze week zijn alle lessen open voor iedereen die een proefles mee wil komen maken.  Heb je zelf vroeger gedanst en denk je erover om het weer op te pakken of ken je mensen die graag zouden willen gaan dansen..?? maak gebruik van deze gelegenheid!
Het kriebelt aan alle kanten om weer lekker aan de slag te gaan en seizoen 2013-2014 van start te laten gaan. De komende weken nog een beetje opwarmen en dan…….
21 september gaan we er voor!!!!

Poll


We hebben een poll geplaatst over korte cursussen en we hopen natuurlijk dat iedereen deze invult zodat we een leuke invulling kunnen gaan geven.

Je kunt via de knop hieronder rechtstreeks naar de poll of via de website
Naar de Poll

Veiling:


Op onze website www.dance-point.nl staan 10 schilderijen van kunstenares Wilma Jansen.

Zij heeft 10 nieuwe schilderij-en opgehangen in de dansschool welke allemaal geveild worden. Er kan geboden worden op de schilderijen tot eind oktober, daarna zal de veiling sluiten en kan jij de gelukkige eigenaar worden van 1 van deze prachtige schilderijen.

Neem dus snel een kijkje en doe een bod..!

Om te bieden stuur je een mail naar info@dance-point.nl met je naam, schilderij nummer en je bod.
Get Social Start Dancing!!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Share
Tweet
Forward to Friend

Copyright © 2013 Dance-Point Dance Masters, All rights reserved.

 

Email Marketing Powered by Mailchimp