Copy

Hallo <<First Name>>,
 
Alles goed? Ik hoop het! Ik weet dat je het druk hebt en een heleboel mails krijgt dus ik zal maar meteen met de deur in huis vallen.

Ik weet dat je dagelijks bezig bent met het proberen te beïnvloeden van keuzes en gedrag van je klanten. En daar ook het nodige over weet. Maar ik denk dat we nu iets hebben dat je nog meer inzicht en tools kan geven.

We kregen namelijk steeds vaker vragen van mensen vanuit de financiële branche of we niet iets meer konden vertellen over de wetenschap van beïnvloeding ten aanzien van het beinvloeden van de keuzes en het gedrag van mensen rondom geld. Vragen als:

- Hoe zorg je dat mensen toekomstig financieel zelfredzaam zijn?
- Hoe kun je zorgen dat mensen nu actie ondernemen voor hun pensioen?
- Hoe kun je mensen laten kiezen voor de juiste hypotheek?
- Hoe ontwerp je spaargedrag?
- Hoe maken mensen beslissingen rondom geld?
- En hoe kun je ze helpen betere keuzes laten maken?
- Hoe kun je zorgen dat mensen bank- of verzekeringsapps gaan gebruiken?

Daarom hebben we besloten om voor één keer een speciale editie van de Behavioural Design Academy te organiseren die helemaal gaat over Geld en Gedrag. En ik dacht meteen aan jou. Misschien ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die dit op het lijf is geschreven.

Deze tweedaagse editie vindt op 4 en 5 juli plaats in Amsterdam. De plekken zijn erg beperkt. We hebben er nu nog maar een paar over. Vandaar dat ik jou nu even eerst mail. Meer informatie vind je hier. Inschrijven kan daar ook.

Ik hoop dat je komt en anders heel graag snel tot ziens.


Hele fijne week nog!

Astrid
Co-Founder van SUE | Behavioural Design Academy
PS. Als je denkt dat deze special Geld en Gedrag voor iemand anders interessant kan zijn, zou het fantastisch zijn als je deze mail kunt doorsturen. Bedankt alvast!

Copyright © 2019 SUE | Behavioural Design, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp