Copy
Hvis du trykker til højre - kan du se nyhedsbrevet i din browser.
View this email in your browser

SENSOMMER OVER TÅSINGE

Det har været en dejlig sommer.

Jeg har fået malet, og holdt herlige kurser, og undervist på Fremtidsfabrikken. Men også nået både at læse bøger, og male selv...  Min nye kat Alfine snød mig, løb væk igen og kom gravid tilbage, og nu ligger der killinger et eller andet sted .. så I kan glæde jer livligt skal det nok blive. Men nu kommer hun under kniven !
Vi har også fået tid til at fejre Martin behørigt, og efter festen besluttede vi at male gulvet i salen - se bare hvor smukt det er blevet. 

Nu må vi se hvor længe det varer, inden der er festlige malerpletter på igen ;o)
Sommerkurset var også en herlig oplevelse - hvor de trods vejret fik en super god uge - og hvor de sørgede for mange gode udfordringer, både for sig selv, men også for læreren.
Vi var inde og spise på Salig Simonsgård, efter vi havde været nede og se Jubilæumsudstillingen på Fåborg Museum.
Ud over at undervise og male for min egen skyld, har jeg også illustreret endnu en sangcyklus for Dansk Sang. Her er en lille vignet derfra.
Inden længe drager jeg og min mand Martin til Frankrig, først lidt inspiration og ferie, og så otte dage med et malerhold - fra den 19. - 26. september - Palle bliver hjemme og passer på hus, katte og den slags..

Det er stadig muligt at komme med på Frankrigsturen, hvis du er lidt hurtig på aftrækkeren. Der er enkelte ledige pladser. Man kan flyve både fra Kbh. og fra Billund.
SE MERE OM MALERREJSEN TIL FRANKRIG HER
Nu er det også tid til at melde til efterårets dag og weekendhold - ville være rart med udsolgt, inden jeg rejste ;o) ..
Du kan se, om der er pladser ledige her: LINK
Share
Forward
HER KAN DU TILMELDE DIG KURSERNE
Jeg har fra sidst i septembber fået ansat Allan, som mange med gang i huset kender, som min personlige assistent nogle timer om dagen. Det skal nok blive rigtig godt, jeg glæder mig i alle tilfælde meget til at have en par ekstra hænder.

WEEKENDKURSER:

Prøv og kig på hjemmesiden - jeg har lavet nogle, synes jeg da selv,  gode og spændende weekendkurser. Så tag en ven eller veninde med og kom ud og mal. Jeg kan nemt hjælpe med at finde en god B&B, hvis du kommer langvejs fra. Det første efterårskursus er et Akvarel kursus - både for øvede og begyndere.
WEEKENDKURSERNE
LINK TILMELDING

AKVAREL KURSUS –  VAND OG FARVE

WEEKEND d.  10. OG 11. OKTOBER
kl: 10.00 -15.30 –  PRIS : 1.500 kr.

 Akvarel er sjovt og spændende og vildt udfordrende. Og alligevel så enkelt – det er i helt simpelt vand, farvepigment, pensel og papir – og en hulens masse øvelse –
Her koncentrer vi os om lørdagen om teknikken, f.eks. hvordan man bruger penslen bedst, hvordan får man farven til at flyde, hvilke farver kan hvad –
Om søndagen arbejder vi hele dagen med et motiv, hvor vi prøver forskellige måder at lave det samme motiv. Du kan være med og få stort udbytte af det her kursus, om du pakker dine farver ud første gang, eller du er en erfaren akvarelmaler.


De rareste hilsner og på gensyn
Mai-Britt Schultz og malerkatten Alberta

 
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Kragekær Kunstskole, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp