Copy
Hvis du trykker til højre - kan du se nyhedsbrevet i din browser.
View this email in your browser
Kære nyhedsbrevslæser.

Så blev det da sommer, så det kunne mærkes. Vi på Kragekær er gået ind i den grønne sæson, med grønne marker, grønne træer, frisk grøn salat og grønne asparges. Vi har allerede været flittige med at bade fra Skovballe Havn, og vi har fået både hønseslot, med tilhørende hyggelige høns og vi har fine små killinger....og haven er overdådig. Kort sagt nyder vi livet herude.
Jeg har netop ansat Allan, som fast personlig assistent. Så ham vil du sandsynligvis møde de næste par år, når du er på kursus.
Han skal være her en 4-5 timer om ugen, og det aflaster jo mig rigtig meget, at der er nogen, der tager hånd om det praktiske.

SOMMERKURSER


27.JUNI - 1. JULI
kl: 10.00 -15.30

ELLER
1. - 5. AUGUST
kl: 10.00 -15.30

PRIS : 3.000 kr. – INKL. FROKOST

Jeg har et par enkelte ledige pladser på mine fem dages sommer malekurser i juni og august. Juni holdet bliver helt sikkert til noget, og til noget, og der mangler kun 2 for det i august bliver til noget, men der er plads til et par stykker mere, så var det ikke noget for dig, at forkæle dig selv med et sommerkursus - og måske tage en ven eller veninde med?

Kurserne er på fem hele dage inkl. frokost, mange timers individuel undervisning og rundvisning på Fåborg Museum.Du må male i salen hver dag (undtagen fredag) til kl. 21
Du kan se mere på min hjemmeside  LINK

LIDT OM HVAD JEG ELLERS FÅR TIDEN TIL AT GÅ MED
Jeg har lavet et rum i Fremtidsfabrikken på havnen i Svendborg, som er et aktivt iværksætterhus. Vi kalder det rum, "Den omvendte verden" med skyer og himmel på gulvet og væggene - og jord, græs, kaniner og legetøj  i loftet.
 
Jeg skal gæsteudstille med Kunstnersammenslutningen
TØSINGERNE i Sognehuset Slotsalleen 13, Troense
fra lørdag den 23. juli til og med søndag den 14. august
Åben hver dag 14.00 -18.00 Mandage lukket

www.toesingerne.dk
Jeg udstiller sommeren over på Christiansborg, og mit store himmelbillede bliver flittigt brugt til fotoreportager fra Alternativet. Glæder mig til at få malet lidt flere store himle her i sommer.
Ellers sidder jeg på min pind, og skriver og maler til den nye udgave af "Det vidste du ikke om Danmark", som bliver genudgivet i "coffetable" udgave her i efteråret engang. Lige klar til julegaverne. Derudover skal jeg lave et par andre interessante bogprojekter i løbet af sommeren.
Som nogen af jer ved, har jeg været stærkt kritisk overfor den nye Kulturkanon i Svendborg - Og er derfor blevet spurgt, om jeg vil sidde i et såkaldt fagudvalg, som skal være med til at hæve barren. Det glæder jeg mig til ! Mon de andre gør ?? ;o)
Der er jo god tid, men mine faste daghold, bliver i efteråret som i foråret. Holdene begynder først i oktober og kører til jul, og så igen fra ca. 1. februar.

Du kan se meget mere om mine dagkurser her. LINK
Du kan følge med i, om der er pladser her. LINK

Og husk - du behøver ikke være verdensmester, bare du har lyst til at male sammen med andre og blive lidt bedre hver gang.
FRANKRIG
Pga. den manglende tilslutning til årets tur til Frankrig her 1. juni, har jeg måttet aflyse.
Det er jeg rigtig ked af, både på egne, men mest på vegne af dem, der havde glædet sig, men det nytter ikke at blive ved.Vi har haft nogle vidunderlige ture, men der er ikke nok, der vil med ned til de Sydfranske Pyrenæer og male.   
Så må jeg finde på noget nyt ..

De rareste sommer hilsner Mai-Britt Schultz
Share
Forward
Copyright © 2016 Kragekær Kunstskole, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp