Copy

Feest mee op 25 september in
Hangar K in Kortrijk!


Beauvent werd opgericht in 2000. En op 22 jaar tijd gingen we van drie huisvaders naar een volgroeide coöperatie met een resem lopende projecten, gedragen door bijna 8.000 coöperanten! 

22 in 2022, wat een mijlpaal. Eentje die we zonder jullie inzet, enthousiasme en engagement niet hadden bereikt. 

Daarom trakteren we jullie op een groots feest! Het wordt een heerlijke dag vol boeiende lezingen, geweldige muziek, lekker eten en drinken en natuurlijk geestige animatie voor de kleinste coöperanten.

Het feest is gratis voor coöperanten en hun huisgenoten, maar inschrijven voor de activiteiten is verplicht. Dat kan makkelijk onderaan deze uitnodiging. 


PROGRAMMA

- 10u: ontvangst met koffie
 
- 10u30: Tine Hens, auteur van het boek 'Het is allemaal de schuld van de Chinezen' werpt een blik op Beauvent in het coöperatieve landschap

- 11u30: Steven Vroman, Low Impact Man, brengt een inspirerend toekomstbeeld waarin coöperaties en hernieuwbare energie een hoofdrol spelen

- 12u00 - 14u00: lunch en terugkijken op 22 jaar Beauvent

- 14u00 - 15u15: muzikaal verteltheater door Kip van Troje, voor kinderen van 6 tot 13 jaar (wees zeker op tijd want de voorstelling begint stipt om 14u)

- 15u30: dessertbuffet met muzikaal optreden

- einde voorzien omstreeks 18u

Doorlopend: springkasteel, airbrush (namiddag), indoor skatepark en een fotozoektocht door historisch Kortrijk

ONZE KLEINSTE COÖPERANTEN ZWEMMEN GRATIS BIJ LAGO KORTRIJK!

 
Vlak naast Hangar K ligt LAGO Kortrijk, een subtropisch zwemparadijs!  En onze kleinste coöperanten krijgen er dankzij Beauvent op 25 september gratis inkom. 
  

LAGO Kortrijk levert vele inspanningen om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarom kende GoodPlanet Belgium LAGO Kortrijk Weide het internationale duurzaamheidslabel Green Key toe. Zo is dit zwemparadijs officieel het meest duurzame openbare zwembadcomplex van België! 
 
Iedere coöperant kan een unieke code aanvragen via het inschrijvingsformulier.

HANGAR K
Nelson Mandelaplein 2, 8500 Kortrijk

Hangar K is een enthousiaste ondernemershub in Kortrijk. In 2018 installeerde Beauvent zonnepanelen van 81 kWp op de daken. Zo kunnen we dit jaar feestvieren met onze eigen zonnestroom! 
 
We raden aan om met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Wie toch met de auto komt, kan parkeren op de betaalparking voor het gebouw.
Ik schrijf mij in voor het feest!
Inschrijven kan tot en met 11 september.
Vennotennummer van <<Emailadres>> is <<Vennotennummer>>


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Beauvent cv · IJzerdijk 47 · Diksmuide 8600 · Belgium