Copy
Over Cadillac en 3de Reformer, Trio Reformer/Tower lessen, workshops, kortingsacties enz.
Bekijk deze email in uw browser

Nieuwsbrief Voorjaar 2019

De afgelopen 3 maanden is er best veel veranderd bij Pilates Studio van Sonsbeek.  Onze leden ervaren veel gebruiksgemak met het nieuwe Fitmanager boekingssysteem. Er zijn heel veel nieuwe pakketten bijgekomen, zodat er voor ieder wat wils is in de shop. De verbouwing heeft een prachtige ruime groepszaal opgeleverd en een praktische kleedruimte. In de apparatenzaal staan de nieuwe Cadillac en de nieuwe Reformer te stralen. Een nieuwe workshop mat uitsluitend voor onze leden staat ingepland. En last but not least: de nieuwe Trio Reformer/Tower lessen staan in de kalender. Er komt nog meer nieuws, maar dat bewaren voor de volgende nieuwsbrieven.

Marjolein & Harrie

Workshop-agenda 2019
Onze workshops zijn voor trainers en particulieren. 
07-04 Workshop Pilatesstick 1
11-05 Workshop mat 1 (uitsluitend voor leden)
02-06 Workshop Pilatesstick 2
09/09 Workshop Chair
06-10 Workshop Pilatesstick 1
15-12 Workshop Pilatesstick 2

Workshop mat 1 voor leden


Voor nieuwe, maar ook voor onze trouwe leden die al jaren lessen bij ons volgen, heeft Marjolein de workshop mat 1 gemaakt. In 3 klokuren legt Marjolein je stap voor stap elk detail uit van de oefeningen en leert ze je om te gaan met jouw persoonlijke lichamelijke "issues". Het vergroot je begrip voor de methode enorm en het Pilates plezier. Je ongeduld wordt omgedraaid in verwachtingsvolle spanning en zin om nog meer te ontdekken. Wacht niet te lang met aanmelden; er zijn maar 13 plekken. De workshops worden maar 1x per jaar aangeboden en zijn uniek in zijn kwaliteit.
Het vervolg,workshop mat 2, volgt later dit jaar. Deze workshop is exclusief voor onze leden en niet toegankelijk voor (Pilates) trainers en niet-leden. 
Ik meld me aan voor Workshop mat 1
De Cadillac toen hij nog in mijn thuisstudio stond.

Cadillac


Het paradepaardje van een Pilates studio is de fantastische Cadillac voor mijn privé klanten. Niet alleen kan ik dit indrukwekkende toestel inzetten voor reguliere en revaliderende oefeningen, maar ik kan mijn klanten ook uitdagen met super stoere workouts. Mijn mannelijke privé-klanten staan versteld van het zware werk dat ik ze laat doen. Ze worden enorm sterk! Mijn klanten zijn er gek op!

Kortingsacties


Regelmatig zijn er kortingsacties op de Kortingsactie-pagina. Check die pagina zo nu en dan voor updates. Onze leden krijgen via de community in de Fitmanager club tips dat er een actuele actie loopt. 

Trio Reformer/Tower lessen

Onze prachtige nieuwe Reformer staat nu te pronken naast de andere twee Reformers. Dit betekent dat we aan 3 leden tegelijk lessen kunnen geven op deze fantastische toestellen. Voor diegenen die écht het hele systeem willen ervaren en graag universeel willen veranderen, is dit een mooie kans. Veel voordeliger dan een privé-les, maar wel met hetzelfde effect. We werken zowel op de Reformer als met de Tower (een deel van de Cadillac) , maar we kunnen ook op verzoek een Trio Chair doen. 
De lessen staan in de kalender op dinsdag 19.00 uur bij Karin en op donderdag om 9.00 en 18.00 uur bij Marjolein. Voorlopig starten we met een 10-rittenkaart die in de shop te koop is. 
Naar de kalender

Groepsles dinsdag 7.00 uur


Naast vrijdag, is er nu ook op dinsdag een groepsles mat om 7.00 uur. Interesse? Boek je lessen op tijd, want deze vroege lessen zijn erg populair.

Meer dan 3 maanden inactief?

In onze studio gaan we ervan uit dat deelnemers regelmatig, het liefst wekelijks, komen trainen. Dit garandeert niet alleen de Pilates belofte, maar ook de veiligheid. Hoe sterker je bent, hoe gecontroleerder je kunt trainen; je loopt minder risico om geblesseerd te raken. De Pilates belofte is dat je je fantastisch fit, blij, sterk, soepel, stabiel, jong, in controle en gelukkig voelt. Die belofte is er voor iedereen die wil en er naar verlangt. Maar het wordt je meestal niet in de schoot geworpen; daar moet je wat voor doen. Onze lessen kennen een structurele opbouw die zorgt voor gestage progressie; vooruitgang genereer je alleen door regelmatige training. Klachten verminderen of verdwijnen helemaal door consequent te trainen; niet door af en toe te komen. In onze studio wordt de intrinsieke motivatie erg gestimuleerd door de inspirerende lessen. Je gaat dan niet alleen met veel plezier naar de Pilates studio, maar ook uiteindelijk thuis je matje uitrollen voor een Pilates workout. Door onze lessen ga je vanzelf verlangen naar bewegen en het fijne gevoel dat je na een goede workout hebt.
Streng? Ja, misschien is dat zo, maar het is wel de waarheid. Ik gun al mijn klanten het geluk van een lijf dat jonger en sterker wordt en zin heeft in bewegen in plaats van een lichaam dat zwakker, ouder, stijver en pijnlijker wordt. 
Deze regel komt binnenkort in onze algemene voorwaarden: als een deelnemer langer dan 3 maanden geen lessen heeft gevolgd in onze studio, dan gaan we ervan uit dat er geen interesse meer is, tenzij we  speciale  afspraken met het lid hebben. Het lid wordt automatisch uitgeschreven. Als er nadien wel weer interesse is, dan dienen opnieuw inschrijfkosten betaald te worden. 
Algemene voorwaarden
Onze privacyverklaring
Pilatesglossy Nederlands
Pilatesglossy International

Volg ons op Facebook

Zit u op Facebook? Op Facebook plaats ik regelmatig nieuws, videos, actie, tips en dergelijke op de studio-pagina. Op de pagina van Pilatesglossy plaats ik ook regelmatig interviews en blogs uit mijn magazines. 

Up to date

Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Twitter ben je meteen op de hoogte van het laatste nieuws en acties. Gemiddeld sturen we 4 -5 nieuwsbrieven per jaar. Door de nieuwsbrieven te lezen en ons te volgen en te liken op Social Media, ben je altijd up to date. 

Geen ritsen

Onze prachtige,kostbare Pilates spullen zijn van hoge kwaliteit. Op sportkleding zitten soms zakken met ritsen. Ritsen, sieraden en horloges e.d. kunnen de de bekleding van onze matten en apparatuur beschadigen. We vragen je vriendelijk daar rekening mee te houden.
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
Google Plus
Google Plus
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
YouTube
YouTube
Copyright © 2019 Pilates Studio van Sonsbeek, All rights reserved.


Leidsewallen 3A, 1e etage, 2712BW Zoetermeer

update uw voorkeuren of schrijf u uit

Email Marketing Powered by Mailchimp