Copy
Sluiting gehandhaafd tot eind april. Nieuwe rittenkaart.
Bekijk deze email in uw browser

Verplichte sluiting tot eind april

Excuus dat je weer een mail van ons ontvangt, maar we behoren iedereen op de hoogte te stellen van de laatste updates. Hierna ontvang je voorlopig even geen nieuwsbrief meer, tenzij het echt nodig is. 
Gisteravond, 31 maart 2020, deelde premier Rutte mee dat de Corona maatregelen gehandhaafd blijven tot eind april. Tot die tijd blijft de studio gesloten en blijven we de online lessen voortzetten. Wellicht dat we het aantal lessen gaan uitbreiden. Je kan nu ook online privé-lessen boeken. Alle Zoom lessen staan tot eind april op het rooster. Daarna zien we wel verder.
Er is nu ook een extra voordelige 10-rittenkaart met een korte geldigheidsduur in de shop te koop.
We wensen je veel gezondheid toe!

Marjolein van Sonsbeek
Harrie Schoonen

Nieuwe rittenkaart

In de shop is nu een extra voordelige 10-rittenkaart te koop met een uiterste geldigheid van 9 weken. Ideaal voor diegenen die tijdelijk de online lessen willen volgen. Ook de leden met een ander pakket- bijvoorbeeld voor de Trio Reformer/Tower, de JumpPilates of de Combi Chair/Pilatesstick sessies- kunnen hiermee voordelig de online lessen volgen.
Er is inmiddels veel belangstelling voor onze online lessen vanuit het hele land.
Voor hen stellen we onze virtuele Pilates studio ook open, omdat niet al mijn leden gebruik maken van de online lessen. Er is dus ruimte voor nieuwe deelnemers. Wil jij een JumpStart met Pilates maken, je snel sterk en fit voelen of heb je straks weer minder tijd, dan is deze kaart een uitkomst. Let op: je dient de 10 lessen binnen 9 weken op te maken. Als je nu al weet dat je dat niet gaat halen, koop hem dan niet. 
Workshop Pilatesstick wordt verzet

De deelnemers die zich hebben opgegeven voor de Workshop Pilatesstick 1 krijgen zo snel mogeljk bericht van Marjolein. Er is een grote kans dat de workshop niet kan plaatsvinden op 3 mei. Excuus voor deze overlast, maar dit is overmacht.
Online na Corona

Van diverse deelnemers die enthousiast zijn over de online lessen, hebben we de vraag gekregen of er na de Corona periode nog enkele online lessen voor vast op het rooster blijven staan.We geven daar serieus gehoor aan. Als alle drukte en zorgen wat minder zijn, dan gaan we daarmee aan de slag.
Sponsors

Het overgrote deel van de leden (en niet-leden!) reageert heel positief op onze snelle reactie op de sluiting. We kregen direct lieve berichten van leden die schreven dat ze, zelfs als ze de online lessen niet zouden kunnen volgen, hun abonnement NIET wilden pauzeren. Op deze wijze willen ze de Pilates studio sponsoren. Niet alleen uit solidariteit, maar ook om te voorkomen dat ze wellicht de hoogwaardige Pilates lessen in de toekomst moeten missen. Ze willen dat koste wat kost voorkomen. We delen hier een ontroerend bericht (met toestemming van de schrijver). Mooie zielen geven de burger moed! 

"Mooi en betrokken dat je het interessant maakt om het lichaam te blijven trainen. Vanuit de "support your local gedachte" blijf ik toch liever het volle tarief betalen. Uiteindelijk vind ik het belangrijk dat bevlogen en betrokken ondernemers als jij door deze crisis heenkomen. Daar heb ik zelf ook alle baat bij. 
Als alles weer wat normaler wordt, kan ik altijd nog eens kijken of er een interessante abonnement is dat bij mij past. 
Voor nu ben ik blij met de invulling door jou in deze crisistijd. Jij helpt mij (al heel lang) gezond te leven. Het voelt voor mij nu niet lekker van een financieel aantrekkelijke aanbieding gebruik te maken. 
Keep going strong
👊"
Opleiding Pilatesstick-trainer 1 

Alle studenten van de opleiding Pilatesstick-trainer 1 zijn op de hoogte gebracht van de laatste aanpassingen. Module 3 is in het Leer Management Systeem vrij gegeven. Zorg dat je tijdig je POP en PAP gesprek afspreekt. De eerste absolverende examens staan ook in het LMS.
Rondzingen en echo's

De online les kan je ook bijwonen op je televisie. Dat is een fantastische manier om de hele les goed te volgen. Je kan een beetje afkijken van de anderen als je nog niet zo lang Pilates beoefent.
Maar let op, als je de online les volgt op 2 toestellen, bijvoorbeeld op je iPad én je Apple TV, dan moet je het geluid van je Apple TV uitschakelen. Als je dat niet doet, dan ontstaat er een hinderlijke echo en piepend rondzingen van het geluid in de meeting.
Zodra het geluid gaat rondzingen en er een echo is tijdens de les, dan vraagt Marjolein of de deelnemer die 2 toestellen heeft aanstaan, om een van de 2 toestellen uit te schakelen. Of schakel het geluid van een van de twee toestellen uit. 
Pauzeren/verlengen

Zoals direct na de sluiting van de studio aan iedereen duidelijk is gecommuniceerd, kan je Marjolein via de email vragen of ze je abonnement pauzeert. Communiceer a.u.b. niet via andere kanalen zoals Facebook Messenger of Instagram, maar via het emailadres van de studio
Realiseer je, als je geen gebruik maakt van de online lessen, dat je snel zal terugvallen in oude gewoonten en houding met alle gevolgen van dien. Als je nu het niveau in stand houdt met de online lessen, zal je er straks enorm van profiteren. Alles wordt gewoon leuker als je je fit en sterk voelt.
Maak je vooral geen zorgen over de rittenkaarten die voor 13 maart 2020 zijn aangeschaft. Deze kaarten zullen met net zoveel weken worden verlengd als de verplichte sluiting duurt. Let op: dit geldt dus niet voor de pakketten die je na 13 maart 2020 hebt gekocht. 
Check je spam box! 

Controleer je box met ongewenste reclame; waarschijnlijk tref je daar nog veel meer mails aan die je wel had willen/moeten lezen. Zet info@pilateszoetermeer.nl bij je contacten en je mist geen belangrijke berichten meer.
Klik onderaan deze nieuwsbrief op "Add Us To Your Address Book" en dan ben je er over het algemeen van verzekerd dat de nieuwsbrief niet verdwijnt in de spambox. Het hangt er ook van af hoe streng jouw mail-instellingen zijn. Het is sowieso verstandig om regelmatig je spam te checken. 
Controleer ook je instellingen op Fitmanager. Dat kan je het beste doen in je account op de computer. Zorg dat je hebt aangevinkt dat je de nieuwsbrief en de notificaties wilt ontvangen. Controleer of je alle gegevens goed in jouw Fitmanager account hebt gezet, zoals het mobiele nummer en emailadres. Een tikfout is immers zo gemaakt. We kunnen je bijvoorbeeld nog snel een Whatsappje sturen met de link naar de online les als je je last minute hebt aangemeld.
 
Gratis op de achtergrond

De online sessies kan je veilig vanuit huis of waar je ook bent volgen. Je bent verzekerd van topkwaliteit, persoonlijke correcties en een pittige workout, waardoor je je de hele dag lekker in je vel voelt. Maar het heeft meer voordelen, want op de achtergrond kan je dochter, partner, vriend, moeder ook gratis mee trainen. Natuurlijk wordt alleen degene die de les heeft geboekt gecorrigeerd.
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
YouTube
YouTube
Copyright © 2020 Pilates Studio van Sonsbeek, All rights reserved.


Leidsewallen 3A, 1e etage, 2712BW Zoetermeer

update uw voorkeuren of schrijf u uit

Email Marketing Powered by Mailchimp