Copy
Online Small Barrel les en buitenlessen!
Bekijk deze email in uw browser

Online Small Barrel les en Buitenlessen


Inmiddels zitten we in week 9 van de lockdown. Hoe voelt je lichaam? Tenzij je de online lessen volgt, voel je vast het destructieve fysieke en mentale effect van het vele zitten en het minder bewegen. Wat je jaren zorgvuldig hebt opgebouwd, voel je uit je lijf verdwijnen. Je eigen Pilates workout geeft je niet hetzelfde resultaat als een les onder leiding van een deskundige. Gelukkig kan je profiteren van dezelfde studio-kwaliteit als je gewend was met onze online lessen. 
Mis je het sociale aspect van een Pilates les in de studio? Heel begrijpelijk, want het vaste praatje met je groepsleden in de kleedkamer geeft je een gevoel van verbinding. Ook dat doet mentaal veel goeds. Het contact in de groep is ook aanwezig in de online lessen.
We delen een artikel waarin wordt geschreven dat het wetenschappelijk is aangetoond dat een goede Pilates workout mentaal en fysiek heel goed werk verricht. 
Een aantal leden heeft de vorige nieuwsbrief met de laatste updates niet geopend. Mis belangrijke informatie niet, dus check je mail of je spambox om de nieuwsbrief alsnog te lezen. Voeg ons mailadres toe aan je contacten.
Bekijk de video over de plek waar we aanstaande vrijdag 15 mei een buitenles geven. Als er voor de buitenlessen voldoende belangstelling is, dan bieden we deze vaker aan.
Op veler verzoek organiseren we een Online Small Barrel les
 

Marjolein van Sonsbeek
Harrie Schoonen

Online Small Barrel les

Gelukkig ontdekken steeds meer leden dat de online groepslessen totaal niet onderdoen voor de studio-lessen en ook nieuwe deelnemers die voorheen nimmer Pilates hadden gedaan, volgen zeer succesvol de virtuele lessen.
Zo langzamerhand reserveren ook de "kat-uit-de-boom-kijkers" na 2 maanden de online lessen en merken tot hun verbazing dat ze geweldig zijn. Veel leden volgen nu meerdere keren per week de lessen in de virtuele studio en maken gebruik van het voordelige Online pakket. 
De mensen die wekelijks de Small Barrel lessen in de studio volgden, missen echter die lessen enorm. Een aantal heeft meteen na de lockdown een Small Barrel via onze shop aangeschaft om daarmee thuis de diep corrigerende en weldadige Pilates oefeningen uit te voeren. Heb jij er ook een in je bezit, dan vind je deze Barrel les vast interessant.
Voor onze leden bieden we op donderdag 28 mei om 18.00 uur een speciale Small Barrel les van 60 minuten aan. Deze voordelige les is geschikt voor alle niveaus en uitsluitend voor onze leden.
Wil je een Small Barrel aanschaffen, dan is het handig om te weten dat we er nog maar 5 op voorraad hebben. 
De Small Barrels verkopen we op dit moment niet aan Pilates trainers en we geven voorrang aan deelnemers die trouw onze online lessen volgen.
Kijk in de
shop als je hem graag wilt kopen. Op=op. De Small Barrel kan je op ons huisadres in Zoetermeer op een afgesproken tijdstip ophalen. 
Buitenles Stompwijk

Aanstaande vrijdag om 9.15 uur kan je een buitenles volgen in Stompwijk. (Zie vorige nieuwsbrief)). De les boek je in Fitmanager. Het adres staat bij de omschrijving. In deze video beschrijft de eigenaar van het terrein o.a. waar je je auto/fiets kan neerzetten en hoe je moet lopen naar het terrein. 
Op 19 mei is er een les om 9.15 uur op een prachtige plek in de buitenlucht op een particulier terrein aan de grens Zoetermeer/Pijnacker.
Buitenles in Stompwijk
Buitenles in Stompwijk. Bekijk het terrein en waar je je fiets en auto kwijt kan.
Marjolein is een motivator


Tijdens een crisis zoals Corona reageert iedereen anders. Het hangt af van je interne manager; laat jij gedachten en emoties de dienst uitmaken en ben je daardoor inactief? Of houd jij je aan je  voornemens en bereik je ondanks alles meer dan verwacht?
Marjolein wordt al heel haar leven geleid door het motto: Luctor et Emergo. Ze heeft voor vele hete vuren gestaan en is ondanks de tegenslagen er altijd sterker uitgekomen. Pilates heeft haar daarbij ongelofelijk geholpen, omdat het o.a. zo goed onnuttige gedachten en smoesjes blootlegt. Ook tijdens de COVID-19 pandemie helpt Pilates haar enorm.
Marjolein is ook al ruim 40 jaar docente en kent goed de uitvluchten waar mensen zich achter verschuilen om niet in actie te komen. De een vervalt in lethargie en de ander start enthousiast een nieuw project. De een gaat de extra tijd die hij krijgt tijdens Corona (door bv geen reistijd en minder vergaderingen) gebruiken om een workout te doen, de ander schenkt een extra biertje in, gooit een bak met chips  vol en gaat Netflixen.

Angst en zorgen doen veel met je; je zou nu maar een zwakke gezondheid, een auto-immuniteitsziekte hebben of een Pilates studio runnen die tot 1 september dicht moet blijven! Geen sinecure!
Maar angst en zorgen hebben minder kans als je tot positieve acties overgaat. 

Marjolein kan je motivatie om te gaan trainen weer op de rails zetten. Laat je door haar inspireren tijdens een pittige Pilates sessie (online of in de buitenlucht), voel de stresshormonen verdwijnen en de lust toenemen om weer actief te worden. 
Social support helpt. We hebben mensenlijk contact nodig. Eric Scherder vertelt daarover in dit artikel. Deelnemers van de  online les babbelen vaak nog even met elkaar voordat de les begint. Klik op "unmute" om met elkaar te praten of op "chat' om op die manier contact te hebben. 
,,Kijk, het brein helpt in principe niet mee. Stress blokkeert de motivatie en het nemen van initiatieven. Tegenslag kan ertoe leiden dat mensen tot niets meer komen. Het brein heeft er geen zin in er elke dag aan te worden herinnerd dat je in de problemen zit, je baan kwijt bent of je bedrijf dreigt te verliezen. Daarom is het belangrijk dat anderen zeggen van: ‘Kom op, schouders eronder’. Dat moeten we met zijn allen de komende tijd goed in de gaten houden.’’ - Eric Scherder.
Bron: Algemeen Dagblad.
Beweging houdt de hersens in conditie

"Wie had gedacht dat de buikspieren iets van doen hadden met stressreacties? Vage vermoedens dat yoga en pilates stress kunnen verminderen hebben prompt een aannemelijke anatomische basis gekregen. Onderzoekers beginnen steeds beter te begrijpen hoe de verbinding tussen lichaam en geest werkt. En hoe je dat lichaam kan gebruiken om het psychisch welzijn in conditie te houden, of zelfs te helpen herstellen."
Bron: Nemo kennislinks.
 
Je boft als je onze lessen volgt, want je krijgt daardoor o.a. supersterke rompspieren. Lees in het artikel  dat het wetenschappelijk is aangetoond dat een goede Pilates workout niet alleen fysiek positieve resultaten heeft. Als je onze lessen volgt, dan weet je dat je gegarandeerd goede lessen krijgt. Een les die met zoveel aandacht en precisie wordt uitgevoerd, werkt vele malen dieper, dan een slordig uitgevoerde workout. Je hoofd is schoon, je stemming is opgewekt,  je lokale stabilisatoren verbeteren je houding en verlichten klachten. Bovendien neemt je zelfvertrouwen toe. Door de 100 % aandacht is het effect in het kwadraat! Lees
dit artikel. Boek snel je les om je weer goed te voelen. 
Nieuwe rittenkaart Online lessen

In de shop is nu een speciale rittenkaart te koop uitsluitend voor de online lessen. Het pakket wordt gretig gekocht door degenen die tot grote tevredenheid een of meerdere keren per week de online lessen volgen. 
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
YouTube
YouTube
Copyright © 2020 Pilates Studio van Sonsbeek, All rights reserved.


Leidsewallen 3A, 1e etage, 2712BW Zoetermeer

update uw voorkeuren of schrijf u uit

Email Marketing Powered by Mailchimp