Copy
View this email in your browser
De nieuwe modellen Three, Five en Six zijn voorzien van nieuwe SmartClamps die het gebruik van de Coravin vergemakkelijken. Unieke ontwerpdetails zoals rubberen handvatten en een gestroomlijnde behuizing benadrukken de nieuwste Coravin-innovatie.
En zoals altijd is de bediening van de Coravin heel gemakkelijk.  

Ontdek meer op Coravin.com.
Hoe kunt u zich aansluiten bij Wine O'Clock met Greg op Instagram Live? Eenvoudig!
1. Volg ons op Instagram, via @coravin
2. Om 16.00 uur EDT verschijnt onze profielfoto bovenin uw Instagram Stories-feed met een kleurrijke ring eromheen en het woord Live onderin onze foto, zoals het icoontje hierboven.
3. Klik op onze profielfoto en begin met het bekijken van Wine O'Clock.

Stel Greg een vraag
Als je Greg een vraag wilt stellen of een opmerking wilt toevoegen, tik dan op Commentaar onderaan het scherm om te beginnen met typen, of tik op ❤️ om onze video leuk te vinden. Iedereen die de video bekijkt, kan zien wanneer je het leuk vindt of commentaar geven.

Kunt u de video niet live bekijken?
Elke aflevering zal 24 uur lang live te zien zijn op onze Instagram Stories. Na 24 uur wordt hij toegevoegd aan ons IGTV-kanaal. Ga naar ons profiel en tik op het pictogram onder onze profielinformatie en verhaallijnen om de opname te vinden.
Het Coravin wijnsysteem is een prachtige aanvulling voor in huis. Een wijntje drinken krijgt een geheel nieuwe dimensie. Je hoeft met Coravin de fles namelijk niet te ontkurken. Handig als je maar één glaasje wilt of als je allebei een ander wijntje wil drinken. En het mooie is: het eerste glas smaakt net zo goed als de laatste.

Bestel uw Coravin bij TTP Concepts.
Bestel uw Coravin
Facebook
Website
Email
Instagram
Copyright © 2020 TTP Concepts, All rights reserved.Update of unsubscribe