Copy
Tiedote 25.1.2023

Classic Motorshow 6.–7.5.2023

Omistajien helmet -ilmoittautuminen avattu! 

Mitä tehdä, jos tallissa uinuu ajoneuvohelmi, jonka olemus ja tarina suorastaan huutavat päästä esille kevään Classic Motorshowssa? Omistajan vastuulle jää tunnistaa tämä harjaantumattomiin ihmiskorviin kuulumaton vetoomus ja ilmoittaa ajoneuvo Omistajien helmet -kisaan.

Tässä kilpailussa seinät ovat leveällä ja katto korkealla, kuten Classic Motorshown periaatteisiin kuuluu. Helmi voi yhtä hyvin olla arkinen latolöytö, karu kuormuri kuin ammattitaitoisesti entisöity kilometrinnielijäkin. Oleellista on vastaus kysymykseen, miksi juuri tämä ajoneuvo on omistajalleen erityisen tärkeä. 

Ilmoitettavalle ajoneuvolle ei ole muita kriteerejä kuin vähintään 25 vuoden ikä, muuten tyyli on täysin vapaa. Yleisö pääsee äänestämään ilmoittautuneiden joukosta verkossa, ja kymmenen eniten ääniä saanutta ajoneuvoa ovat näytteillä Classic Motorshowssa Lahden Messukeskuksessa 6.–7.5.2023. Itse tapahtumassa näyttelykävijät pääsevät äänestämään suosikkiajoneuvoaan, ja eniten ääniä saanut ajoneuvo julistetaan näyttelysunnuntaina vuoden 2023 Omistajien helmeksi. 

Vuoden 2018 näyttelyssä debytoinut Omistajien helmet saavutti alusta pitäen vankan suosion. Ilmoittautuneita ajoneuvoja on jokaisena vuonna ollut kymmeniä, ja niille ovat verkossa antaneet oman äänensä tuhannet ihmiset.

Ilmoittautumiseen tarvitaan ajoneuvosta vain julkaisuvapaa kuva, perustiedot ja pieni tarina. Tänä vuonna haluaisimme erityisesti painottaa näistä viimeistä: sitä, miksi juuri tämä ajoneuvo on omistajalleen tärkeä ja ansaitsee tulla valituksi Omistajien helmiin.  

Ilmoittautuminen on avoinna 28.2.2023 asti tämän linkin kautta

Omistajien helmet on herättänyt kiinnostusta klassikkoajoneuvoharrastajien keskuudessa edellisvuosina. Viime vuonna kilpailuun pyrki mukaan 77 ajoneuvoa. 
Kuva: RLO Events / Riku Kaminen (Kuvaa klikkaamalla suurempi kuva)

Muita kuvituskuvia löydät täältä.
CLASSIC MOTORSHOW 6.–7.5.2023
Classic Motorshow on suuri suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely, joka kokoaa laajalti yhteen alan kalustoa ja toimijoita. Mukana on menneiden vuosikymmenten klassikoita sekä arjen nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia ja oheisohjelmaa. 

Esillä on yli 400 ajoneuvoa: autoja, moottoripyöriä, mopoja, raskasta kalustoa, työkoneita, moottorikelkkoja, traktoreita… kaikenlaista moottorilla kulkevaa. Ikähaarukka on moottorivoimalla liikkumisen alkuajoista 90-luvulle. 

Näyttelyssä on vuosittain vaihtuva teema, johon paneudutaan teemahallissa. Esillä on aiheeseen liittyviä ajoneuvoja, jotka näyttelyjärjestäjä kutsuu paikalle alan harrastajien kätköistä. Vuoden 2023 teemana on Kupee on upee.

Paikka:
Lahden Urheilu- ja messukeskus
Salpausselänkatu 7
15110 Lahti

Aukioloajat:
Lauantai 30.4.2022 klo 9–17
Sunnuntai 1.5.2022 klo 10–17


Liput:
Päivälippu 25 €
Eläkeläiset 20 €
7–15-vuotiaat 10 €
Alle 7-vuotiaat veloituksetta maksavan aikuisen seurassa.


Ennakkoon:
Lippuja on saatavissa myös ennakkoon Tiketistä (www.tiketti.fi).


Järjestäjä:
RLO Events Oy

Tiedotus:
Johanna Jäminki
Puh. 050 300 5655
johanna.jaminki@rloevents.fi


Terhi Heloaho
Puh. 040 6822 662
terhi.heloaho@rloevents.fi


Mediapankki
Täältä löydät Classic Motorshown julkaisukelpoisia kuvia sekä julkaistut mediatiedotteet.

Instagram
Facebook
Website
Copyright © 2023 RLO Events Oy, All rights reserved.Päivitä tietosi tästä, kiitos!    Ellet halua meiltä enää postia, klikkaa tästä.