Copy
Tiedote 27.6.2022


Perinteinen Mobilisti-ilta Vääksyn kanavapuistossa 5.7.2022 

Vääksyn kanavapuisto täyttyy ensi viikolla museoikäisistä menopeleistä; autoista, traktoreista, mopoista ja moottoripyöristä tiistai-iltana 5.7. kun perinteinen Vääksyn Mobilisti-ilta järjestetään jälleen parin vuoden tauon jälkeen. Tapahtuma alkaa klo 15.00 ja päättyy klo 20.00 paikkeilla kun ajoneuvot poistuvat tapahtuma-alueelta.

Tapahtuma-alueelle puistoon pääsee vain yli 30-vuotiaalla ajoneuvolla. Tilanahtauden vuoksi uudemmat menopelit on syytä pysäköidä pienen kävelymatkan päähän. Nykykalustolla saapuvaa yleisöä pyydetään pysäköimään joko Vanhan Vääksyn alueelle tai Anianpellon liikekeskukseen. Parkkitilaa löytyy lähietäisyydeltä myös urheilukeskuksen, koulujen ja kirjaston pysäköintialueilta.

Tapahtuma on vuosien saatossa saavuttanut suuren suosion ja heinäkuisena tiistai-iltana Kanavan puisto on täyttynyt ääriään myöten klassikkoikäisistä harrasteajoneuvoista. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy niin klassikkoajoneuvoilla saapuville kuin yleisöllekin. Paikalle odotetaan yli 500 ajoneuvoa ja paljon yleisöä.

Vääksyn Mobilisti-ilta on aina ollut pääsymaksuton tapahtuma, mutta halukkaat ovat voineet lahjoittaa pääsymaksun posetiivari Markku Savijärven keräykseen. Keräyksen tuotolla tuetaan tänä vuonna yhteisökahvila Olkkaria. Vääksyn Olkkari -yhdistys on aktiivisten asikkalalaisten perustama yhdistys, joka perustettiin tarjoamaan nuorille turvallinen ja valvottu tila vapaa-ajan viettoon. Yhdistyksen tarkoitus on lisätä asikkalalaisten yhteisöllisyyttä ja se toimii täysin vapaaehtoistyön voimin.

Tapahtuman järjestäjänä toimiva Lions Club Asikkala kasvattaa Olkkarin lahjoituspottia kahvitelttojensa tuotolla. Lisäksi yleisöä palvelee myös Asikkalan 4H-yhdistyksen kahvioteltta, jonka tuotto käytetään paikallisille lapsille ja nuorille suunnattuun toimintaan.

Tapahtumaan saapuville 500 ensimmäiselle klassikkoajoneuvolle on luvassa myös pieni lahja. Asikkalalaisen Lauri Rapalan 1936 perustama, nykyisin maailman suurin uistinvalmistaja Rapala tervehtii tapahtumaan klassikkoajoneuvolla saapuvia Rapalan uistimella. Rapalan uistintehdas toimii edelleen Vääksyssä ja on yrityksen vaapunvalmistuksen keskipiste.

Tapahtumaa on järjestänyt ansiokkaasti jo joitakin vuosia Lions Club Asikkala. Tänä vuonna tapahtuman käytännön toteutusta tukee myös Lahden Classic Motorshown järjestäjänä tunnettu RLO Events Oy. Lisäksi tapahtuman mahdollistavat Päijät-Hämeen Mobilistit omalla työpanoksellaan järjestelyiden sujumiseksi.

Vapaamuotoinen kokoontuminen arki-iltana ilman sen kummempaa oheisohjelmaa on osoittautunut toimivaksi konseptiksi ja sillä jatketaan.

Paikka:
Vääksyn Kanavapuisto 
https://goo.gl/maps/WXQGfYHnd6PCHy3t7

Aika:
Tiistaina 5.7.2022
Klo 15-20

Yhteystiedot: 
Lions Club Asikkala/Päijänne, Risto Pollari 0400 396 255, risto.pollari@geo-work.com
Päijät-Hämeen Mobilistit / Antin Automuseo,  Antti Vähälä 040-5559265, leantti@phnet.fi

Kuvia: 
https://www.dropbox.com/sh/oqaur84fqb5mdln/AACWhV-0LL454hI8EI6AeuUja?dl=0 

Lisätietoja ja paljon materiaalia aiemmilta vuosilta: 
https://www.facebook.com/mobilisti.ilta 

Järjestäjät:
Lions Club Asikkala / Päijänne Ry
RLO Events Oy

 

Copyright © 2022 RLO Events Oy, All rights reserved.
This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
RLO Events Oy · toimisto@rloevents.fi · Paippinen Sipoo · Finland