Copy
View this email in your browser
In deze Nieuwsbrief:
 
 
Agenda najaar 2022
Cursusaanbod vanaf
4 oktober

 


Voorjaar 2023
Vooruitblik cursusaanbod
vanaf 
14 januari


Meditatie online
Tot en met 28 december
 
Last minute
Tussentijds instromen

 
Agenda cursusaanbod najaar 2022
10 okt Toepassing van mindfulness in het dagelijks leven - Verdiepingstraining [NIEUW] | Ted van Rijt

Regelmatig krijg mindfulnessdocent Ted van Rijt de vraag: "Hoe pas ik mindfulness nu concreet toe in mijn dagelijks leven?" In deze training gaan de deelnemers elkaar stimuleren in het beoefenen van mindfulness en compassie. Je gaat individueel en samen persoonlijke vragen onderzoeken met behulp van oefeningen afkomstig uit de interpersoonlijke mindfulness (insight dialoque). Zo krijg je wellicht antwoorden op vragen die in je persoonlijke leven spelen.


14 okt  | Peter Kooij 

Sinds 2018 biedt het Han Fortmann Centrum een verdiepingscursus/opleiding Mindfulness Yoga aan. De cursus wordt eenmaal per jaar aangeboden en is bedoeld voor wie de eigen beoefening wil verdiepen of les wil gaan geven. De cursus omvat 8 vrijdagmiddagen en is het eerste deel van de opleiding voor yogadocent. (De volledige opleiding is verspreid over twee jaar. Het tweede deel wordt eens in de drie jaar aangeboden). 


15 okt  | Wendy Kersemaekers

06 nov  | Ted van Rijt


De Stiltedagen zijn bedoeld ter verdieping van je mindfulnessbeoefening. De stilte brengt je in contact met wat er op een diepere laag in je leven speelt; zij brengt je thuis bij jezelf. 


16 nov  | Wendy Kersemaekers

In moeilijke of stressvolle situaties is het soms niet zo eenvoudig om met een liefdevolle vriendelijke houding in contact te blijven met wat zich aandient, zonder dat het ons overspoelt. Met deze training oefen je om compassie meer toe te laten in je denken, voelen en handelen.

25 nov  | Wendy Kersemaekers

Achtweekse basistraining mindfulness. Als je met enige regelmaat geconfronteerd wordt met verschijnselen als stress, vermoeidheid, somberheid, piekeren, concentratieproblemen, gevoelens van onrust, angst, slecht slapen, geen nee durven zeggen of moeite met het aangeven van je grenzen, kan mindfulness misschien een waardevolle bijdrage leveren om hiermee om te gaan.
Vooruitblik voorjaar 2023

14 jan  | Wendy Kersemaekers


16 jan  | Peter Kooij

17 jan  | Peter Kooij

08 mei  | Peter Kooij

09 mei  | Peter Kooij(Voorjaarsaanbod wordt komende tijd nog uitgebreid.)

Last minute

In een aantal gevallen is het mogelijk tussentijds in te stromen in een cursus of een individueel traject te bewandelen. Kijk bij het overzicht van  lopende of afgelopen cursussen en informeer bij de docent.
Meditatie online

Ook dit najaar kun je weer meedoen met 'meditatie online', één keer per week op de woensdagavond van 19.30 tot 19.55 uur. De serie loopt tot en met 28 december. Kosten: € 12,50 per maand of € 37,50 voor de hele periode van drie maanden.

Meditatie online is een prettige ondersteuning van je meditatiebeoefening. De sessies worden via Zoom live begeleid door docenten van ons centrum. Deelname is eenvoudig via een maandabonnement of  een abonnement voor de hele periode. Met een maandabonnement kun je ieder moment instappen. 

Iedereen kan meedoen! Vanaf elke plaats, met of zonder meditatie-ervaring. 

Meer informatie en aanmelding, klik HIER.

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Volg ons op social media!

Facebook icon  Instagram icon

Hoofdlocatie:

Boeddhistisch Centrum Jewel Heart
Hatertseveldweg 284, 6532 XX  Nijmegen.

Vragen of nadere informatie?
Heb je vragen? Mail of bel ons:
info@hanfortmanncentrum.nl
Telefoon: 06-50633299

www.fortmanncentrum.nl

Wil je je inschrijving voor deze nieuwsbrief wijzigen?
Je kunt hier je inschrijving bewerken of je uitschrijven uit deze lijst.