Copy
Nieuw, nieuwer, nieuwst!
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
Nieuw, nieuwer, nieuwst! Maak kennis met de nieuwste kookspullen uit onze winkel. Mooie en handige spullen die we je graag laten zien. Natuurlijk hebben we ook aan onze vaders en mannen gedacht, met een speciale selectie Vaderdag-tips.
 
De agenda is weer gevuld; we zijn volop aan het demonstreren en bijna elke zaterdag is er iets leuks te zien of iets lekkers te proeven. Daarnaast is er momenteel een mooie aanbieding van Demeyere Multiline koekenpannen.

Graag tot ziens in de winkel,

Paula Hendriks en team Zus & Zo

Big Green Egg workshop

Een leuke, maar vooral ook gezellige manier om meer over deze fantastische barbecue/roker te weten te komen, is deelnemen aan de Big Green Egg workshop bij Plaats1!

Er zijn nog plaatsen beschikbaar op 7 juli. 
Reserveer nu!
Wist je dat we ook druk zijn met Facebook en Twitter en sinds kort ook actief blogs schrijven? Dit keer over ons bezoek aan de werkplaats van Robert Herder,
in Solingen, waar de messen met de hand worden gemaakt.

Lees: ''Een dag in de werkplaats van Robert Herder''

Vrolijk wakker worden

QuickMill heeft een aantal nieuwe, frisse kleuren gelanceerd voor de 820 espresso-machine. Bij goed onderhoud gaat deze machine vaak twee keer zo lang mee dan de andere machines die wij kennen. Gegarandeerd goede koffie. 
Kijk & koop

Eenmaal Demeyere, altijd Demeyere

De serie Multiline pannen van Demeyere bestaat uit een 7-lagen materiaal.

Een perfecte warmtegeleider met goede antikleef-eigenschappen.
De koekenpannen uit deze serie zijn nu tijdelijk voor een fijne prijs bij ons verkrijgbaar:
Multiline aanbieding:
Ø 20cm: van €139,- voor € 95,-
Ø 24cm: van €149,- voor € 99,-
Ø 28cm: van €169,- voor €119,-
Ø 32cm: van €199,- voor €139,-
Kijk & koop

Als een vis in het water

Wegens groot succes van Les Forgées hebben we nu ook de vispan van Le Creuset Les Forgées in ons assortiment. Fijner dan dit wordt het haast niet. Vaderdag tip! 
 
Kijk & koop

Light door lichtgewicht

Donna Hay cover - Fast, fresh, simple
Met de lichtgewicht grillpan van Ronneby Bruk kun je gezond grillen op gietijzer, zonder een loodzware pan te hoeven tillen. Wij waren al fan van de lichtgewicht en nu ook zeker van deze fijne grillpan.Vaderdag tip!
Kijk & koop

Proost

Open je flesje fris of bier eenvoudig met deze handige opener van Royal VKB. De opener heeft twee functies; geschikt voor flessen met kroonkurk of draaidop. Vaderdag tip!
 
Kijk & koop

Twin

De welbekende kruidenpotten van Rosti Mepal zijn nu als twee-in-een-pot te koop. Je giet het water gemakkelijk tussen de potten in. Verkrijgbaar in diverse kleuren. 
Kijk & koop

Laat je verwennen

Dit boek is geschreven voor mannen. Mannen die op zoek zijn naar goed voedsel en de juiste ingrediënten voor een onvergetelijke maaltijd. Een mooi cadeau voor Vaderdag! 

 
Kijk & koop

Gezonde start

Nu ook in ons assor-timent de slowjuicer van Kuvings. De juicer neemt bijna alle vruchten in z’n geheel op, waardoor nog meer smaken en vitaminen behouden blijven en er minder oxidatie optreedt. 
Kijk & koop

Stijlvol

Joseph Joseph staat bekend om z’n strakke design. Deze kruiden carrousel past uitstekend in een modern uitgeruste keuken en is handig vanwege de diverse maten potjes
Kijk & koop

Homemade limonade

Maak deze zomer je frisse limonade heel makkelijk zelf met de flavourstick van Royal VKB. Met een stukje limoen of ander fruit en blaadjes munt of basilicum tover je de karaf water om in een heerlijk drankje.  
Kijk & koop

Retro-look

Nieuwe mechanische keukenweegschaal in retro-stijl, geproduceerd door Kitchen Craft. Verkrijgbaar in de kleuren crème en blauw. Weegt tot 4kg en wordt aangeduid per 20 gram.
 
Kijk & koop

Speels effect

Wij werden allemaal heel vrolijk van deze onderzetters van Daff.
Je creëert een speels effect door te variëren met kleuren en maten. De kleine onderzetters zijn voor glazen en mokken en de grotere om bijvoorbeeld pannen op te zetten. Ze zijn er in ronde en vierkante uitvoering en het vilt is gemakkelijk schoon te maken.

Prijzen: klein € 3,50 en groot € 8,50

Activiteiten en demonstraties

  • Zaterdag 7 juni: knoflookpersen "try me out"
  • Zaterdag 14 juni: Demeyere
  • Zaterdag 21 juni: tarwegras in de slowjuicer
  • Zaterdag 28 juni: pasta's maken
  • Zaterdag 12 juli: broodbakken met de Le Pain
Alle demo's beginnen rond 11u en duren tot ongeveer 16u. Voor meer informatie kun je terecht op onze website.

 

 
Copyright © 2014 Zus & Zo Keukengerei, Alle Rechten voorbehouden.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp