Copy
Kokend Nieuws: Asperges
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
We mogen weer!

Het officiële startmoment van het aspergeseizoen is altijd op de tweede donderdag in april. Vanaf die tijd kunnen we weer heerlijk variëren met het witte goud.
Ter inspiratie hebben we een heerlijk en niet alledaags recept op onze blog: Asperges met garnalen en sabayon

Smakelijk, 
Paula Hendriks en team Zus & Zo 

Nog enkele pannen met -30%!

Never change a winning team… nee, dat doen we ook niet. We blijven gaan voor de allerbeste kwaliteit gietijzeren pannen. Le Creuset voert slechts enkele veranderingen uit, waardoor wij onze allerlaatste voorraad (rond en ovaal, met gietijzeren deksel) met maar liefst 30% korting verkopen.
We hebben nog enkele pannen in de winkel. Daarna maar liefst 15 kleuren beschikbaar in het nieuwe model!

Schil je scheel

Emile Henry stokbrood bakvorm
De asperge/groenteschiller van Monopol is voorzien van twee zeer scherpe roestvrijstalen mesjes. De schiller is voor zowel links- als rechtshandigen.
 
Meer zien?

Innovatie van Magimix

Magimix Pâtissier multifunctionele keukenmachine

De innovatieve Patissier van Magimix bevat alle kenmerken van een volwaardige keukenmachine plus alle functies voor zowel de professional als de thuisbakker. 
Meer zien?

Perfecte hollandaise

Demeyere Industry sauspan conisch 20cm
Door de conische vorm en het 7-lagen materiaal maak je elke saus met gemak. Maak je aspergegerecht af met een Hollandaisesaus of sabayon. Speciale prijs: van € 159,- voor € 99,95
Meer zien?

Fruitig 


Hulpstuk voor het maken van sappen, smoothies en sauzen. Geschikt voor harde en zachte vruchten en groenten. Een gezonde zomer tegemoet. 
 
Meer zien?

Asperges of spaghetti

Nordic Ware Platinum bakvorm Easter Bunny Paashaas
De aspergepan (Resto by Demeyere) leent zich perfect voor het verticaal garen van de asperges. Ook handig voor witlof, andere groenten en diverse pasta's.
 
Meer zien?

Krachtpatser


Ondanks de zeer krachtige motor toch fluisterstil. Het ideale apparaat voor soepen, smoothies, sauzen, desserts, ijs en nog veel meer. 
 
Meer zien?

Demonstratie Magimix

Op zaterdag 25 april koken we de hele middag met Magimix. Kom alles te weten over de machine en zie welke mogelijkheden er allemaal zijn. Je zult verbaasd zijn!
Van 12 tot 16 uur.
Smoothies uit Nijmegen

Dit boek (van Nijmeegse hand) maakt je tot een ware superfoodsmoothie-kenner. Je leert de voordelen kennen van verschillende populaire superfoods en van fruit, groente en kruiden. Met aandacht voor baby’s, kinderen en tieners. Ga aan de slag met lekkere smoothies voor ontgiften en afvallen. Het hoofdstuk over groene smoothies mag je niet missen. 
Copyright © 2015 Zus & Zo Keukengerei, Alle Rechten voorbehouden.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp