Copy
Toscana - 2017


Toscana - 2017

Vi har nu opdateret vores hjemmeside med priserne og perioderne for 2017. Der er få steder som endnu ikke har meddelt os priserne for 2017, men det skulle være klaret i løbet af kort tid.
Se nærmere her...
 

Ferieboliger 2017:

Vi har allerede nu en del forespørgsler og bestillinger på ferieboliger for 2017. Specielt de store huse med egen pool til 2 - 3 familier, er meget populære og bliver bestilt tidligt, især hvis det er højsæsonen juli og august man er interesseret i. Hvis du ikke lige kan finde det du søger efter på hjemmesiden, så send en mail til os med din ønsker om ferieboligen, beliggenheden o.l. og vi sender dig nogle forslag.
Så send en mail til info@toscana-vacanze.dk med dine ferieboligønsker
for 2017.

Agriturismo Terricciola
Casa Podere til 12 pers.

I hjertet af Garfagnana ligger dette dejlige hus omkranset af kastanie og acacie træer. Her er en flot udsigt til Alpi Apuane bjergene og bjergkæden Omo Morto(den døde mand). Der er ligeledes kun 2 km til den større handelsby i området, Castelnuouvo di Garfagna, hvor der bl.a. er marked en gang om ugen. Casa Podere er fra 1800 tallet, men er nu blevet gennemrestaureret, hvor man stadig har bevaret de gamle trælofter, stenfacaderne og terra cotta gulvene. I gåafstand fra Casa Podere finder man den lille landsby Cerretoli, hvor man på restaurant Orietta kan få traditionelle toscanske retter til rimelige priser.

Det siger vore gæster om Casa Podere:

"Husets standard var på et meget højt niveau og det lå i et meget skønt område,og vi kan kun anbefale det til andre. - Skal vi fremhæve lidt fra området må det blive den gode restaurant(i gåafstand fra huset), byen Castelnuovo di Garfagnana og ikke mindst de rimelige priser i forhold til Firence niveauet. "

Se nærmere beskrivelse af Casa Podere  her...
Copyright © 2016 Toscana Vacanze, All rights reserved.