Copy
Nyt madlavningskursus  - 2016


Nyt madlavningskursus - 2016 - til introduktionspris...

Ikke langt fra Pisa og Firenze og i vinområdet Chianti Colline Pisane, har vi fundet stedet Villa Fabio som ligger i gåafstand til borgbyen Lari.
Lari er en lille hyggelig by med flotte middelalder huse og naturligvis er her også barer, restauranter og  indkøbsmuligheder. Villa Fabio danner rammen om vores kursusuge med toscansk madlavning og udflugter i området. Villa Fabio består af 9 flotte lejligheder, restaurant og et flot poolområde. Stedet drives som et familieforetagende. Fabio styrer reservationerne og vinkælderen, ligesom han selv serverer i restauranten. Hans kone Tatiana står i køkkenet og fremtryller de gode kulinariske egnsretter fra Toscana. Datteren Serena, som taler rigtig godt engelsk, hjælper til overalt og hun giver gerne gode råd om oplevelser i området.
Villa Antonietta
 I løbet af ugen besøger vi også producenter af lokale specialiteter som oste, vine, og charcuteri, og vi smager på forskellige vine, som Fabio med stor begejstring vil introducere for os.
Når vi ikke svinger med pasta dejen eller smager kødretten til, så er der besøg på markedet i Livorno, den berømte pastafabrik i Lari, og der er udflugter til Pontedera (Vespa museum) og ikke mindst en hel dag i skønne Firenze.
Efter en uge i gastronomiens tegn er man godt klædt på så man kan bagefter kan trylle for venner og familie hjemme i Danmark med specialiteter fra Toscana.

 
Villa Fabio - madlavningskursus

Introduktionspris


Afrejse 20.4.16 - 27.4.16 - 5400 - normalpris 6400

Lige nu billige flybilletter fra Købehavn ca. 1200 t/r og fra Billund ca. 1700 t/r

Der er kun max. 12 pladser på kurset i april...

Se nærmere info her... 

 

Copyright © 2015 Toscana Vacanze, All rights reserved.