Copy
Toscana - last minute rabat


Efterårs tilbud i Toscana

 

Casa Simone

Villa Valgiano

Ejeren af Villa Valgiano tilbyder nu 20% rabat på ledige uger i september måned


Placeringen af Villa Valgiano kan vist ikke blive bedre. Her nord for Lucca i de bløde bakker, omgivet af oliventræer og vinmarker. Det er her de bedste vine og olivenolier, produceres i området omkring Lucca. Villa Valgiano er beliggende på vinruten, hvor man kan besøge og smage på varerne hos producenterne. Mange af stederne kan endda nåes til fods eller på cykel. Fra Villa Valgiano har man en fantastisk udsigt udover hele Lucca by, naturligvis særlig flot i aftentimerne. 
På stedet har ejeren indrettet en restaurant hvor der hver aften serveres dejlig toscansk mad og egenproduceret vin fra området.
Aftenmenu bestående af 3 - 4 retter inkl. vin, koster 20-25 Euro/person.   

Se beskrivelse af Villa Valgiano her..

Casetta di Butia

Ejeren af Casetta di Butia tilbyder 10% rabat på ledige uger i september måned.

Udover det tilbyder hun en gratis velkomst menu i hendes berømte restaurant.

Casetta di Butia ligger flot placeret, kun 2 km fra Borgo a Mozzano og kun 20 km fra den spændende by Lucca. Der er heller ikke langt til thermal badene i Bagni di Lucca. Casetta di Butia ligger smukt midt i en olivenlund med en fantastisk udsigt udover Serchio dalen. Flot anlagt swimmingpool på 11x 5 meter med liggestole, parasoller etc. Små terrasser ligeledes med liggestole. Casetta di Butia er for nylig blevet gennemrestaureret og der er ude som inde blevet brugt gode materialer. 
Et dejligt og fredfyldt sted med 5 dejlige ferieboliger, stadig med mulighed for at besøge Lucca, Pisa og Firenze.

Se beskrivelse af Casetta di Butia her...
Copyright © 2016 Toscana Vacanze, All rights reserved.