Copy
TOSCANA-VACANZE NYHEDSBREV JANUAR 2017
View this email in your browser
Der er nu du skal bestille feriebolig…!
Drømmer du om en ferie i Toscana med sol, sommer , smukke bølgende landskaber – og med spændende oplevelser i de charmerende, historiske byer  parret med dejlig mad og god vin. Ser du frem til at nyde det sammen med venner eller familien og lade roen falde over jer, så i lader batterierne op og får ny energi?
 
Så er det nu, du skal bestille din ferie for at kunne være sikker på at finde lige det sted, hvor du vil udleve dine feriedrømme. Tjek vores boliger på www.toscana-vacanze.dk  Jeg kan kontaktes per mail på info@toscan-vacanze.dk  eller per telefon på 20608282. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
 


Madlavningskursus
Elsker du italiensk mad…og kunne du tænke at lære at lave det selv?
Så kan du tilmelde dig et af vores madlavningskurser, hvor du bliver undervist af en ægte italiensk ”Mama”. Dvs du lærer at lave den mad, man laver til daglig.
Se vores madlavningskurser på  http://toscana-vacanze.dk/madkurser

Mindfulness
Trænger du til en pause i hverdagen - så prøv vores kursus i Mindfuldness. Her giver to erfarne danske instruktører undervisning i hvordan du kan håndtere stress og finde ro i at være til stede i nuet.
Kurset består af en kombination af mindfulness øvelser, undervisning og fælles refleksioner for at skabe rum til at finde roen, vitaliteten og tage gode afgørelser i hverdagen.
Se mere på  http://toscana-vacanze.dk/mindfulness/mindfulness-toscana
Copyright © 2017 TOSCANA-VACANZE, All rights reserved.
Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på vores hjemmeside
Særeng 13
8000 Aarhus N
Tlf +45 20 60 82 82
info@toscana-vacanze.dk

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev?
Du kan afmelde ved at klikke på linket her: unsubscribe from this list