Copy
Toscana - 2016


Nyhed - 2016

Villa Antonietta var oprindeligt et kloster for ordenen Friars Minor, som har rødder til franciscanerne fra Assisi. Stedet daterer sig tilbage til middelalderen og er efter endt restaurering forvandlet til et flot sted med dejlige ferieboliger, hvor man har bibeholdt stedets charme og skønhed. Her kommer man væk fra stress og det hektiske tempo i hverdagen og kan sidde og nyde roen udsigten fra poolen og lejligheden.
Villa Antonietta befinder sig i kanten af Umbrien og i nærheden af byen Umbertide hvor der er gode indkøbsmuligheder og togforbindelse. Ikke langt fra stedet er det muligt at deltage i forskellige aktiviteter, såsom f.eks. ridning, cykelture, spa og golf.
Villa Antonietta
I det gamle kloster er der nu blevet plads til 7 flotte og veludstyrede lejligheder. Fra den store pool på 14 x 5 meter har man en flot udsigt udover det skønne landskab. Skal man samtidig have masseret kroppen, er der også ved siden af poolen blevet plads til en jacuzzi.
På Villa Antonietta kan der arrangeres et madlavningskursus med lokal kok fra området. Normalt laver man 3 slags pasta retter og spiser dem efterfølgende til frokost. Kurset arrangeres kun om tirsdagen og koster 60 Euro/person inkl. frokost. Der skal min. være 4 personer der deltager. Der kan ligeledes fåes morgenmad på stedet. Både madkursus og morgenmad skal bestilles før ankomst.

Se nærmere beskrivelse af Villa Antonietta  her...

 
Copyright © 2015 Toscana Vacanze, All rights reserved.