Copy
View this email in your browser
                                       

Uitnodiging 2e Paasdag, 14-17 uur
 
Blues & High Tea in Galerie 1400 
 
Beste Kunstliefhebber

Het is lente. De natuur ontwaakt en en ook onze galerie komt weer tot leven! Hoogste tijd om u weer even bij te praten. Want hoewel het even wat stiller was, hebben wij zeker niet stil gezeten. Op 17 april, Tweede Paasdag, openen wij ons kunstseizoen met Blues & High Tea in de Galerie.

Voor € 17,50 p.p. kunt u van 14 tot 17 uur in onze kerktuin genieten van onbeperkt thee (+ koffie:-)), een glaasje bubbels én een etagère vol zoete en hartige home-made lekkernijen. Ook is er live muziek van Bogman and the Delta Girls. Hun repertoire bestaat uit een mix van folk, bluegrass, country en gospel.

Uiteraard is deze middag het kerkje geopend waar nieuwe werken hangen van Lincy Hoogveld e.a. Onderstaand alvast een voorproefje!

Inschrijven
Zin in een relaxte loungemiddag in onze tuin?* Reserveer dan gauw een plekje via dit linkje en vermeld met hoeveel personen u wilt komen. Ook kinderen zijn van harte welkom! Om 15.00 uur gaan we paaseieren zoeken!

Met vriendelijke groet, 

Lincy Hoogveld

* De middag gaat altijd door: bij (te) koud of regenachtig weer, verplaatsen we het programma naar binnen! Warme kleding aanbevolen.
Lincy Hoogveld
Lincy Hoogveld

Even binnenkijken...

Galerie 1400 heeft haar onderkomen in het witte kerkje van Slijk-Ewijk, dat nét buiten Nijmegen ligt. Het is een bijzondere plek met een historie die teruggaat tot vóór 1400. Behalve kunstgalerie met tweemaandelijks wisselende exposities van Lincy Hoogveld e.a. worden er ook regelmatig kleine en bijzondere evenementen georganiseerd.

Zelf wat te vieren? Kijk dan op www.galerie1400.nl voor meer informatie!

P.S. Heeft u ons gezien bij RTL 4? Mocht u de uitzending gemist hebben, dan kunt u hier het betreffende fragment terugkijken! 
The place to be voor de High Tea: in de achtertuin van Galerie 1400!

Openingstijden

Elke zaterdag en zondag open van 11.00 en 17.00 uur
De koffie staat klaar!

 
Copyright © 2017 Galerie 1400 | Lincy Hoogveld, All rights reserved.