Del Del
Tweet Tweet
Send Send

Gratis webinar: Virtuel mødeledelse og -facilitering

Virtuelle møder er den dominerende mødeform lige nu. På vores gratis webinar kan du blive klogere på, hvordan du afholder virtuelle møder med højt udbytte.

På webinaret giver ledelses- og organisationskonsulenterne Helene Kiær og Berit Møller fra UCN act2learn dig konkrete bud på, hvordan du får succes med dine virtuelle møder, og hvordan du imødekommer de typiske udfordringer, som er forbundet med virtuel mødeledelse.

Webinaret sætter bl.a. fokus på, hvordan du håndterer tekniske problemer, hvordan du styrer kommunikation og igangsætter drøftelser og refleksioner samt hvordan du understøtter engagement blandt mødets deltagere.

Webinaret bliver afholdt tirsdag 23. marts 2021 kl. 8.30-10.

Tilmeld webinar
Helene Kiær og Berit Møller fortæller om webinaret om virtuel mødeledelse og -facilitering.

Online informationsmøder om efteruddannelse

Går du i tanker om at efteruddanne dig? På vores online informationsmøder kan du blive klogere på dine muligheder og på uddannelsernes indhold.

Vores uddannelseskonsulenter giver dig bl.a. en indflyvning til uddannelsernes faglige indhold og dine tilskudsmuligheder - og de svarer meget gerne på dine spørgsmål.

Informationsmøde: Offentlig forvaltning og administration

På dette informationsmøde kan du blive klogere på diplom- og akademiuddannelserne i offentlig forvaltning og administration.

Læs mere og tilmeld »

Informationsmøde: Diplomuddannelse i ledelse

På dette informationsmøde sætter vi fokus på diplomuddannelsen i ledelse - på det faglige indhold, opbygning og forløbstyper samt hvad du kan bruge uddannelsen til.

Læs mere og tilmeld »

Styrk dine digitale kompetencer

Ledelse og facilitering online

Online møder er det helt afgørende ledelsesinstrument lige nu. Med et diplommodul i Online ledelse og facilitering styrker du dine færdigheder i at facilitere møder, udviklingsprocesser m.v. online.

Læs mere og tilmeld »

Kommunikation og facilitering online

Tag et kursus i Online kommunikation og facilitering og få ny viden om online kommunikation og konkret træning i at kommunikere igennem en skærm.

Læs mere og tilmeld »

Styrk dine projektlederkompetencer

Få formelle projektlederkompetencer på dit CV med et diplommodul i projektledelse. Du kan vælge mellem fuldt online forløb eller et forløb, som kombinerer online undervisning og fysisk fremmøde.

Projektledelse - online forløb »
Projektledelse - blended learning »
Forberedelseskurser
Skal du snart starte på en diplomuddannelse? Eller står din første eksamen for døren? Med vores forberedelseskurser kan du ruste dig til både uddannelsesstart og eksamen.

Læs om forberedelseskursus til diplomuddannelse »
Læs om forberedelseskursus til eksamen »
Åbner Facebook-side i nyt vindue
Åbner kursussite for UCN act2learn
Skriv til redaktionen
sist@ucn.dk

Opsig dit abonnement her.

UCN's privatlivspolitik