Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward

Stå (endnu) stærkere som team

Stadig flere opgaver løses i teams. Der arbejdes mod fælles mål, løftes i flok og videndeles - i bedste fald. Effektivt og velfungerende teamsamarbejde kommer nemlig ikke ud af det blå.

I dette nyhedsbrev stiller vi bl.a. skarpt på, hvad der karakteriserer det gode teamsamarbejde. Vi kigger også ind i ledertalentudvikling, service og forberedelse til din videreuddannelse.

Teamsamarbejde

Det effektive samarbejde opstår ikke af sig selv, men skaber derimod et væld af spørgsmål og dilemmaer.

Mange organisationer har gennem tiden ladet sig forføre af ordet team, som om det i sig selv er vejen til et effektivt samarbejde.

Men skal alle opgaver løses i teams?

Nej. Det er opgaven, som skal afgøre, hvordan der skal samarbejdes.

Det er budskabet i en ny bog "Gruppe- og teamsamarbejde - hvad kræver opgaven?" af ledelses- og organisationskonsulent hos UCN act2learn, Nicolai Suhr Jensen.

Med større fokus på og mere viden om mulighederne ved forskellige samarbejdsformer vil organisationer opleve en bedre opgaveløsning, større medarbejdertilfredshed og færre forliste projekter.
Hør Nicolai Suhr Jensen fortælle om det gratis webinar om teamsamarbejde og bogen "Gruppe- og teamsamarbejde - hvad kræver opgaven?"

Gratis webinar om teamsamarbejde

Deltag på vores gratis webinar tirsdag 1. december 2020 kl. 9-10 og bliv klogere på muligheder og barrierer i forbindelse med teamsamarbejde.

På webinaret kan du møde Nicolai Suhr Jensen, som er forfatter på bogen ”Gruppe- eller teamsamarbejde – hvad kræver opgaven?”. På webinaret giver Nicolai dig konkrete bud på og løsningsforslag til, hvordan man kan arbejde med at sætte opgaven først.
Tilmeld webinar

Læs et kapital af bogen gratis

Hvis du har lyst til at dykke ned i bogen ”Gruppe- eller teamsamarbejde – hvad kræver opgaven?”, så kan du hente et gratis kapitel som læseprøve.
Læs gratis kapitel

Talentudvikling: forberedelse til lederrollen

Talentudvikling og forberedelse til en lederrolle kan være svært at finde tid til i en travl hverdag.

I videoen kan du høre ledelses- og organisationskonsulenterne Helene Kiær og Rasmus Sandberg Holm fortælle, hvad der er vigtigt at være opmærksom på i forbindelse med ledertalentudvikling. De fortæller også om uddannelsesforløbet LederLab, som er videreuddannelse målrettet kommende ledere.
Rasmus Sandberg Holm og Helene Kiær er ledelses- og organisationskonsulenter hos UCN act2learn. Her fortæller de om ledertalentudvikling.

LederLab: Forberedelse til lederrollen

Få viden om de grundlæggende principper og teorier inden for ledelse og redskaber til at udvikle din egen profil som (kommende) leder.

Starter 9. februar 2020.

Læs mere

Service som kerneydelse

Mange organisationer har service som en kerneydelse. Med videreuddannelse kan man understøtte og videreudvikle den gode kundeoplevelse.

Hos NT er god kundeservice et vigtigt og prioriteret område. Selvom kvaliteten i NT's kundeservice allerede er høj, er løbende kompetenceudvikling af medarbejderne et vigtigt fokuspunkt.

NT valgte derfor at sende 20 medarbejdere med servicefunktioner på videreuddannelse hos UCN act2learn.

Forløbet, kaldet Serviceuddannelsen, er skræddersyet personer i servicefunktioner. Det sætter fokus på blandt andet kunderejse, kundetyper, kommunikation og konflikthåndtering.

Lisbeth Vestergaard, som er teamleder for NT Kundecenter, fortæller her om bevæggrunde og erfaringer med uddannelsesforløbet:

”Vi er et blandet team af nye og erfarne medarbejdere i NT. Vi ligger i forvejen på et meget højt niveau, når det gælder god service. Når vi alligevel har valgt at sende vores medarbejdere på uddannelse, skyldes det, at vi er helt bevidste om, at erfaring ikke erstatter ny viden og nye værktøjer i den foranderlige verden, vi lever i. Og vi vil sikre, at vi står så stærkt som muligt i teamet.

Vi stiller store krav til vores medarbejdere, og det kræver, at vi er helt med i front - også på uddannelse. De erfarne medarbejdere er glade for al den nye viden og de input, de kan få, og for de nye medarbejdere er det jo en hel palette af værktøjer, som de får indblik i.
"

Kompetenceudvikling inden for service
Der er mange muligheder for videreuddannelse og kompetenceudvikling inden for service.

Vi er eksperter i at tilrettelægge forløb, som er særligt målrettet den enkelte virksomhed, det enkelte team eller den enkelte medarbejder.

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte uddannelseskonsulent

Birgitte Nørgaard Jensen 
72691739 / bin@ucnact2learn.dk
 

Kursus: Borgerkommunikation og borgerservice

Få kompetencer til at øge dit serviceniveau overfor borgeren. Kurset klæder dig på til at gøre afstanden mellem det offentlige og borgerne kortere gennem god kommunikation og god serviceadfærd.

Starter februar 2020.

Læs mere om kurset

Se alle kurser og videreuddannelser

Forberedelseskursus: klar til diplomuddannelse

Bliv klar til at starte på din diplomuddannelse. På forberedelseskurset lærer du bl.a. om studieteknik, videnskabsteori, akademisk skrivning og mundtlig eksamen.

Læs mere
Åbner facebook-side i nyt vindue
Åbner kursushjemmeside for UCN act2learn
Skriv til redaktionen
bin@ucnact2learn.dk

Opsig dit abonnement her.

UCN's privatlivspolitik