Nyhedsbrev - januar 2019
Se denne e-mail i din browser
105 nordjyske virksomheder skal styrkes digitalt
Ledelserne i de små og mellemstore nordjyske virksomheder skal geares til fremtiden ved at udnytte de mange digitale muligheder. Det skal projektet Digital Ledelseskultur, der lige nu søger deltagere til forløb i 2019, hjælpe med til.
Læs mere »
Salgsuddannelser hos UCN act2learn
Salgsuddannelse satte skub i udvikling
På Erhvervsskolerne Aars går det bedre end nogensinde med at matche praktikanter og praktikpladser. Konsulenterne, der skal finde de mange elevpladser, har efteruddannet sig inden for salg for at fastholde den positive udvikling. Louise Husum Vestergaard har brugt uddannelsen til at blive bedre til salg, der ikke handler om fysiske produkter. 
Salgspsykologi og
grundlæggende salg 

"Jeg er blevet mere bevidst om, hvorfor jeg gør, som jeg gør. Jeg har igennem en bedre forståelse for og accept af de forskellige kundetyper, som jeg arbejder med, hurtigere kunnet afdække kundens behov, og dermed optimere til salg – meget mere end før jeg startede på uddannelsen" 
Helle Smed, Account Manager, Gabriel A/S 
Læs mere om vores mange salgsuddannelser »
Strategisk salg
"En øjenåbner for hvad relevant teori og struktureret tilgang, kan betyde for lønsomhed og vækst. Et must have forløb, ikke kun for salgsafdelingen, men for virksomhedens ledergruppe"
Sådan beskriver Anders Delcomyn Larsen fra Delcomyn Invest Aps akademimodulet i strategisk salg.
Læs mere om vores mange salgsuddannelser »
10.000 kr. til efteruddannelse
- hvert år de næste 3 år

Er du faglært eller faglært, så har du lige nu en unik mulighed for at få gratis efter- og videreuddannelse i form af akademi- eller diplommoduler. Med midler fra Omstillingsfonden kan du i de næste tre år få 10.000 kr. årligt til at efteruddanne dig.
Læs mere »
Opmærksomhed på kommunikation
i det daglige
​For senior controller hos Nordjyske Medier, Kim Faarbæk, har lederuddannelse fået ham til at ændre arbejdsrutiner i dagligdagen ikke mindst i forhold til kommunikationen med medarbejderne.
Læs mere »
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra UCN act2learn, kan du afmelde dig her

UCN act2learn   |   Mylius Erichsens Vej 137   |   9210 Aalborg SØ  |   Tlf. 72 69 90 00