Nyhedsbrev - marts 2018
Se denne e-mail i din browser
Lærere og pædagoger med ledere i maven
En gruppe medarbejdere fra Aalborg Kommunes skoler er i gang med et målrettet talentforløb, som skal ruste dem til en fremtid som ledere på skoleområdet. Mød en af deltagerne som netop har fået lederdrømmen opfyldt - og hør hvorfor forvaltningen vil satse på talentudvikling.
Jagten på 400 praktikpladser
​Erhvervsskolerne sender 65 medarbejdere på skolebænken for at lære om salg og dermed gøre dem endnu bedre til at sælge budskabet om nødvendigheden af praktikpladser - og gevinsten derved. De skal fx arbejde med kommunikation, relationsskabende aktiviteter og det gode salgsmøde.
Læs mere »
Infomøder om diplom i offentlig forvaltning og administration
Kom og hør om mulighederne for at bygge oven på din kommunomuddannelse med Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration. UCN act2learn og COK inviterer i maj til tre møder, hvor du kan høre mere om uddannelsens indhold og struktur.
Læs mere »
Bliv en dygtig projektleder
med ny uddannelse
Styrer du sikkert og målrettet gennem alle faser i et projekt? Er alle enige om, hvor I er på vej hen? Hvis ikke - så er der hjælp at hente. Med act2learn Projektlederuddannelsen bliver du klar til at håndtere den komplekse opgave at lede et projekt.
Læs mere »
Gode råd til at forbedre din præsentationsteknik
Forberedelse og ikke mindst træning er helt afgørende faktorer, når du vil forbedre din præsentationsteknik til møder, foredrag eller undervisning. Få gode råd til hvordan du arbejder med dine præsentationer i videoen - og læs mere om vores to-dages kursus.
Læs mere »

Brug for ny viden?

Få overblik over de kommende kurser og moduler inden for ledelse og organisation. Vi starter et væld af nye spændende hold både i foråret og efter sommerferien.

Der er blandt andet start på modul 1 på både diplom og akademi i ledelse, ligesom vi har flere udbud inden for coaching.

Læs mere »
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra UCN act2learn, kan du afmelde dig her

UCN act2learn   |   Mylius Erichsens Vej 137   |   9210 Aalborg SØ  |   Tlf. 72 69 90 00