Nyhedsbrev - september 2018
Se denne e-mail i din browser
 
Lederuddannelse danner grundlag for strategi
Forstanders lederuddannelse skabte ikke blot personlig udvikling, men dannede også grundlaget for hele skolens strategi. Med Diplomuddannelsen i Ledelse satte efterskoleforstander Troels Schrøder gang i en masse tanker om skolens udvikling.
Hvilke lederuddannelser passer til dig?
Diplom eller akademi? Korte kurser eller lang uddannelse? Ved du, hvad du skal vælge, når du vil udvikle dine lederkompetencer? Få overblik over hvilke typer lederuddannelse der er relevante for dig. 
Læs mere »
SPIN-OFF dag om kundeorientering 
Kundeorientering er i stigende grad en topprioritet i virksomheder i dag og en opgave for hele organisationen - men hvem er kunden egentlig? Det er temaet 28. september til SPIN-OFF dag.
Læs mere »
Hvorfor skulle nogen følge dig som leder?
Er du modig og ønsker du at tage et metablik på dig selv som leder i form af forskellige perspektiver, er dette et hjælpsomt spørgsmål at stille. I videoen her får du inspiration til, hvordan du griber opgaven an.
Læs mere»
Er din chef årets nordjyske leder? 
Så er det tid til at give chefen et stort skulderklap. Du kan nemlig indstille din leder til Den Nordjyske Ledelsespris 2018, der uddeles på baggrund af indstilling fra medarbejdere.
Læs mere »
Få 40.000 kr. til efteruddannelse
Er du faglært eller ufaglært kan du de næste fire år få  op til 10.000 kroner årligt til at udvide dine kompetencer. Ny fond dækker deltagerbetaling til eksempelvis akademimoduler.
Læs mere »
Virkeligheden skal diktere teorien
- ikke omvendt
Afstanden mellem teori og praksis kan nemt blive alt for stor, derfor arbejder vi i de nye grundmoduler på diplomuddannelsen i ledelse med praksisnærhed på en ny måde.  
Læs mere »

Aktuelle kurser og moduler

Få overblik over de kommende kurser og moduler inden for ledelse og organisation.

Vi har en række spændende udbud i efteråret, men mange af vores udbud i foråret 2019 er også allerede at finde på hjemmesiden. 

Læs mere »
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra UCN act2learn, kan du afmelde dig her

UCN act2learn   |   Mylius Erichsens Vej 137   |   9210 Aalborg SØ  |   Tlf. 72 69 90 00