Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward

Nyhed i Nordjylland: akademiuddannelse i offentlig forvaltning og administration

Administrative medarbejdere i den offentlige sektor forventes i stigende grad at kunne understøtte kerneopgaver, udvise forståelse for organisationen og indgå i projekter som koordinatorer og brobyggere.

De nye arbejdsområder kalder på kompetencer inden for bl.a. sagsbehandling, digitalisering, projektkoordinering og organisationsforståelse.

I Nordjylland har administrative medarbejdere med en mellemlang uddannelse indtil nu kunne få nye kompetencer med en diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration. Fra 2021 får kontor- og erhvervsuddannede tilsvarende mulighed, når akademiuddannelsen i offentlig forvaltning og administration starter op!

Akademiuddannelsen henvender sig til kontor- og erhvervsuddannede medarbejdere, som eksempelvis arbejder med administration, borgerbetjening, økonomi eller sagsbehandling.

På uddannelsen får man værktøjer til at arbejde med udviklings- og forandringsprojekter, og man styrker sine forudsætninger for at indgå i tværfaglige og tværsektorielle samarbejder.
Læs mere om akademiuddannelsen
Studievejleder Birgitte Nørgaard Jensen fortæller om mulighederne for efteruddannelse inden for offentlig forvaltning og administration.
"Hos Motorstyrelsen vægter vi kompetenceudvikling af vore medarbejdere højt, og vi anser bl.a. akademiuddannelsen i offentlig forvaltning og administration for at stemme godt overens med vores fremtidige behov, hvorfor vi glæder os over, at den nu er kommet til Nordjylland"

Annette Rye, HR partner, Motorstyrelsen
"I HK arbejder vi målrettet på, at alle vores medlemmer har mulighed for og lyst til at videreuddanne sig, og vi mener, at akademiuddannelsen i offentlig forvaltning og administration vil være et godt tilbud til vores medlemmer i den offentlige forvaltning og administration"

Jonna Vestergaard, formand, HK Stat Nordjylland
"Hos Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse oplever vi generelt, at kravene til vore administrative medarbejdere konstant vokser og udvikler sig, og vi vil gerne klæde vore medarbejdere godt på til opgaveløsningen. I dag mener vi ikke, at der findes et oplagt uddannelsestilbud i det nordjyske til vores medarbejdergruppe, men akademiuddannelsen i offentlig forvaltning og administration rummer mange relevante elementer i forhold til at give medarbejderne en bred, offentlig uddannelse indenfor administration"

René Bagger Tranberg, kontorchef, Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Online informationsmøde 27. maj 2021

På vores online informationsmøde kan man blive klogere på både akademi- og diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration.

På informationsmødet kan man bl.a. møde studievejleder Birgitte Nørgaard Jensen, som fortæller om uddannelsernes indhold og muligheder. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
Tilmeld online informationsmøde

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?

Er du i tvivl om dine egne eller dine medarbejderes muligheder, så kan jeg hjælpe dig. 

Birgitte Nørgaard Jensen
Uddannelseskonsulent
bin@ucnact2learn.dk
7269 1739

Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration

Diplomuddannelsen er efteruddannelse til administrative medarbejdere med en mellemlang uddannelse som fx en akademiuddannelse eller kommunom.

Uddannelsen giver redskaber til at arbejde analytisk med opgaveløsning og til at varetage udviklings- og projektorienterede opgaver på AC-niveau.

Uddannelsen henvender sig til økonomimedarbejdere, servicemedarbejdere, sagsbehandlere, vejledere, konsulenter eller lignende profiler.
Læs mere om diplomuddannelsen
Økonomisk støtte via Omstillingsfonden
Til og med 2021 er det muligt at få 10.000 kr. om året til videreuddannelse på akademiniveau via Omstillingsfonden.
Læs mere
Åbner facebook-side i nyt vindue
Åbner kursushjemmeside for UCN act2learn
Skriv til redaktionen
sist@ucn.dk

Opsig dit abonnement her.

UCN's privatlivspolitik