Nyhedsbrev - november 2018
Se denne e-mail i din browser
 
Start din akademi- eller diplomuddannelse i ledelse i 2019
Ønsker du at styrke dine kompetencer som leder? Med en akademi- eller diplomuddannelse i ledelse kan du sammensætte din lederuddannelse med valgmoduler, som passer til netop dine ønsker. I januar er der opstart på grundmoduler på begge uddannelser, ligesom en lang række valgfag har opstart. Få overblik over de aktuelle udbud her: 

 
Få 10.000 kr. til uddannelse
Som ufaglært eller faglært er det til og med 2021 muligt at få dækket udgifter til videreuddannelse i form af akademi- eller diplommoduler på op til 10.000 kr. pr. kalenderår
Certificeret organisationscoach
Du kommer på en rejse, hvor du bevæger dig fra at beherske grundlæggende coachingværktøjer til at praktisere mere avancerede former for coaching.
Offentlig forvaltning og administration
Bliv klogere på emner som organisationspsykologi, projektledelse, forvaltningsret og styring i den offentlige sektor, når der i januar er opstart på en lang række moduler på Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration. Alle moduler kan tages som selvstændig efteruddannelse eller som en del af den samlede diplomuddannelse. Vi afholder gratis informationsmøde om uddannelsen 4. december kl. 15.30.
Grundlæggende ledelsesværktøjer - Styrk din lederrolle
6-dags kursus er for dig, som enten er på vej til et lederjob, lige har tiltrådt en lederstilling, eller har været leder et stykke tid, men mangler kendskab til de ledelsesmæssige værktøjer, der er anvendelige i hverdagen.
act2learn Projektlederuddannelsen
Drømmer du om større personlig effektivitet og gennemslagskraft i rollen som projektleder? Med "act2learn Projektlederuddannelsen" opnår du evnen til at kunne håndtere og administrere både processer og de menneskelige ressourcer, som skaber resultaterne.
Kommunikation
og formidling

Kan du på professionel vis håndtere de daglige kommunikationsopgaver i din virksomhed? Vi har moduler inden for strategisk kommunikation, sociale medier, grafisk facilitering og meget mere - flere moduler er som aftenundervisning.
Læs mere »
Økonomi- og ressourcestyring
I februar har vi opstart på fire moduler på akademiuddannelsen i Økonomi- og ressourcestyring. Modulerne er alle med aftenundervisning og kan alle tages som selvstændig efteruddannelse.
Læs mere»
Salg og markedsføring
Ønsker du at blive klogere på emner som salgspsykologi, marketingstrategi, digital markedsføring og grundlæggende salg? Så har vi en række dag- og aftenhold. Fælles for alle er, at undervisningen tager udgangspunkt i din hverdag. 
Læs mere »
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra UCN act2learn, kan du afmelde dig her

UCN act2learn   |   Mylius Erichsens Vej 137   |   9210 Aalborg SØ  |   Tlf. 72 69 90 00