Nyhedsbrev - maj 2018
Se denne e-mail i din browser
Fleksibel lederuddannelse med fokus på salg
​Frederik Stenbjerg Thomsen tager ligesom flere af sine kolleger hos Telenor en lederuddannelse hos UCN act2learn sideløbende med jobbet. Han har i sine valgmoduler prioriteret at fokusere på salg og projektstyring - og netop muligheden for at tone sin lederprofil i en faglig retning er en af styrkerne ved uddannelsen.
Ny dagtilbudslov kalder på faglig ledelse i dagtilbud 
Ledere i dagtilbud skal rustes til nye opgaver og blandt andet udvikle en stærk evalueringskultur, så man løbende vurderer om dagtilbuddet er på rette vej. Derfor udbyder UCN act2learn fra september nye diplommoduler med fokus på faglig ledelse i dagtilbud.
Læs mere »
Husk at stjæle andres gode idéer
Få inspiration til hvordan I undgår at bruge kræfter på at opfinde den dybe tallerken, når andre allerede har opfundet den. Vi skal alle sammen være nytænkende, og vi lever med en forventning om at finde innovative løsninger på problemer i alle størrelser og afskygninger. Men hvordan griber vi det så an?
Læs mere »
Gratis morgenmøde
Få indblik i hvordan ny viden og nye kompetencer kan skabe værdi for virksomheden og ikke kun den enkelte medarbejder, når UCN act2learn Ledelse og organisation inviterer til gratis morgenmøde. Mød blandt andre direktør for Invest in Aalborg, Catharina Vinther Engqvist.
Læs mere »
Ny Diplomuddannelse i Ledelse
Fra efteråret 2018 ændrer Diplomuddannelsen i Ledelse struktur, så der fremover bliver færre men længere grundmoduler. Det giver blandt andet mulighed for større fokus på læring og mindre fokus på eksamen. Er du allerede i gang med uddannelsen, bliver der mulighed for opsamlingshold.
Læs mere »

Brug for ny viden?

Få overblik over de kommende kurser og moduler inden for ledelse og organisation. Vi starter et væld af nye spændende hold efter sommerferien.

Der er blandt andet start på grundmoduler i diplom og akademi i ledelse, ligesom der er opstart på nye moduler for ledere i dagtilbud.

Læs mere »
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra UCN act2learn, kan du afmelde dig her

UCN act2learn   |   Mylius Erichsens Vej 137   |   9210 Aalborg SØ  |   Tlf. 72 69 90 00