Copy
et recomanem diferents llibres que podeu trobar a la Cooperativa o ens podeu demanar

ELS LLIBRES,
UN BON ELIXIR EN TEMPS DE PANDÈMIA

Ens apropem a Nadal, unes festes que enguany seran diferents. Segurament estarem més temps a casa i podrem omplir els temps buits augmentant la lectura de llibres que ens portin a visitar països imaginaris, experimentar estimulants aventures o que ens ajudin a enriquir les nostres relacions amb l’entorn.

Regaleu llibres perquè així regaleu amics fidels i noves amistats que ajuden a créixer.

EL PETIT MANUAL DE L'AMABILITAT

Autora: Francesca Pirrone  
Ed. Thule   
Preu: 12,95 €  Soci: 12,30 € 
Fins als 6 anys

És fàcil ser amable. N'hi ha prou amb donar gràcies. Regalar un somriure. Oferir ajuda. Quan ets amable, els altres també ho són.

Un dibuix senzill, un porquet alegre i, al costat, una pàgina amb una petita flor i una paraula-clau que convida a ser amable. Aprendre a ser amable, pot ser divertit.

LES BRUIXES D'ARLET

Autora: Bel Olid   
Il·lustracions: Pep Montserrat  
Ed. Combel 
Preu: 11,90 €  Soci: 11,25 €   
Fins als 6 anys

 

El conte presenta unes dones bruixes amigues, que viuen juntes fent una vida plàcida, que canten, ballen, toquen les guitarres, juguen… Fins que es troben un ou del qual naixerà un unicorn, que les bruixes voldran convertir en un unicorn bruixot.   

És un conte lineal, però ben travat. Com els contes clàssics, als més xics els ajudarà la repetició de frases i paraules.  

LA GÀBIA 

Autor: Germán Machado  
Il·lustracions: Cecilia Varela  
Traducció: Anna Llisterri  
Ed. Andana 
Preu: 15,90 €  Soci: 15,10 € 
Fins als 6 anys

 

Un dia en Nil troba una gàbia buida, i ja se sap que, qui en té una, sempre troba un animal per tancar-lo a dins.

En aquesta història els pares d'en Nil raonen sobre la llibertat dels animals, perquè no haurien d'estar engabiats.

A la Cooperativa trobareu un seguit de contes escrits per cantants coneguts. A partir de les seves cançons, es tracta de contes que ajuden a educar, a créixer. Doneu una ullada.

- QUI SOC JO. Daàmaris Gelabert (il·lustracions de Sebastià Serra)
- TIRA PEL DRET. LES AVENTURES DE L'ANTONIETA. Reggae per xics. The Pinguins (il·lustracions d'Òscar Julve)
- ARA SOM GEGANTS. Joan Dausà (Il·lustracions Jorgina Juvé). Aquest està editat per Nanit, que té molt més títols: Invencibles (Els Catarres), Polls (Xiula), Soc d'un poble (Roba Estesa), Bon dia (Els pets)...
 

EL ROBOT DEL BOSC

Autor: Jaume Copons  
Il·lustracions: Liliana Fortuny  
Ed. Combel  
Ed. 12,90 €  Soci: 12,25 €
A partir de 6 anys 

Max i Wagner són una rata i un ós que es troben a un robot al mig de la carretera. L’arreglen i el presenten als habitants del bosc blau. En quant el veuen s’espanten i es mostren reticents. El robot, però, té un ofici: és ajudador i està al servei de tothom que el necessita, i per això fa amics, passen aventures…

Amb format de còmic, el conegut autor de la sèrie «L'Agus i els monstres» enceta una nova col·lecció.

TOTS SIS

Autora: Alegria Julià  
Il·lustracions: Miguel Bustos  
Ed. Santillana. jolllibre  
Preu: 9,80 €  Soci: 9,25 €  
A partir de 8 anys

Hem de celebrar que la nostra veïna i sòcia de la Cooperativa, Alegria Julià, escriptora de contes i novel·les juvenils ha editat un nou llibre, «Tots sis».

Són sis cosins, el Club de les Sis Emes, que viuen aventures, tenen ensurts i conflictes. Moltes de les seves vivències les passen amb la gran família que formen amb els pares i a la masia dels avis. No us perdeu el fil d'aquesta història. 

LES AVENTURES DE LA NAPEU

Autor: Marius Serra
Il·lustracions: Roser Calafell
Ed. 62. Estrella Polar   
Preu: 11,95 € Soci: 11,35 € 
A partir de 8 anys

En Marius Serra és escriptor veí del districte del Guinardó-Horta i ha col·laborat amb la Cooperativa.

Aquest prolífic autor ha publicat els dos primers volums d’una nova sèrie infantil. Amb Les aventures de la Napeu vol incentivar la lectura dels petits i captar el seu interès pels jocs de paraula i expressions que s’utilitzen cada dia. 
Més vella que l’anar a peu: Explica la història de la Bet i l'Alf quan cerquen l’home més vell del món.  
Tot Ok: La Bet i l’Alf, acompanyats amb en Gorka i Òskar, volen esbrinar l’origen de la paraula: OK.

PANTERA

Nº 3. Els llocs que habitem. Ciutats, pobles, llogarets, quaderns de camp, la ciutat dels animals, sostenibilitat...  

Textos i il·lustracions: Diversos autors  
Edita: Savanna Books, 2020
Preu: 9.00€  Soci: 8,55 € 

En aquesta tercera publicació trobareu 22 apartats que us permetran endinsar-vos en diferents iniciatives relatives als llocs on vivim, així com reflexions, preguntes, xifres, reptes, contes, història... 

Aquests petits blocs contenen una informació amena, rigorosa i força completa, ben acompanyada d’il·lustracions, fotografies i un bon disseny gràfic.

PANTERA és una revista per a persones compromeses amb el planeta. Esperen  que us inspiri a estimar la natura, a tenir-ne cura i a prendre mesures per protegir-la.  
I si us agrada, us podeu subscriure. Es fan 3 publicacions a l’any. S’edita en castellà i català.

2040 HUMANITAT CANCEL·LADA

Autor: Pol Gise 
Col·lumna Ed. Col·lecció: Shaka. 
Preu: 14,90 € Soci: 14,15 € 
A partir de 14 anys  

En Pau i l'Aina són una parella que viu a Barcelona en ple 2040, amb una greu crisi mundial a causa d'un sistema socioeconòmic inhumà, l'escalfament global, la desinformació i el control dels governs, la falta de recursos i una dependència tecnològica amb un cost enorme. Una relliscada del president de Catalunya provocarà una situació de pànic a tot el país, i en Pau i l'Aina s'hauran d'enfrontar a tota mena de situacions per poder sobreviure.

UN MAG DE TERRAMAR

Autora: Ursula K. Le Guin               
Il·lustracions: Agustín Comotto
Traducció: Blanca Busquets 
Ed. Raig Verd                      
Preu: 18,95 €  Soci: 18,00 €
 
En Ged és un nen que té una gran habilitat en les arts màgiques de Terramar, que s’articulen coneixent els noms veritables de les coses. El seu poder i ambició creixen, i el seu mestre decideix enviar-lo d’adolescent a l’escola de mags de Terramar. En Ged mostra grans habilitats a l’escola, però la vanitat i la rebel·lia no l’ajuden a adaptar-s’hi; és massa conscient que posseeix un gran poder. En un duel màgic per resoldre una discussió amb un company d’escola, en Ged allibera una criatura de la foscor que l’ataca i el persegueix. Creu que només pot fugir-ne i travessarà mitja Terramar per alliberar-se’n. Però de què fuig, en realitat?
De l’autora diuen: No podríem tenir un Harry Potter si no hagués existit l’escola de mags de Terramar; Terramar va ser l’original, la més acurada, la millor.

L'ÀNIMA PERDUDA

Autora: Olga Tokarczuk    
Il·lustracions: Joanna Concejo  
Traducció: Xavier Farré Vidal 
Ed. Thule. 
Preu: 19,95€  Soci: 18,95 €

Aquest llibre escrit per l'escriptora premi Nobel Olga Tokarczuk està protagonitzat per un home a qui a poc a poc la rutina li va esborrant la seva existència fins que arriba un moment en què no sap ni qui és, ni on viu, ni on està. Un metge li diu que si vol recuperar l’ànima, ha d’estar a un lloc tranquil i esperar que torni.

Un llibre amb unes il·lustracions esplèndides, amb pàgines que tenen una gran riquesa en els dibuixos. Les imatges són fonamentals per viure la història. 

VIATGE AL PAÍS DELS ARBRES

Autor: J. M. Gustave Le Clézio   
Il·lustracions: Henri Galeron 
Traducció: Jordi Martin Lloret  
Ed. l'Arca Animallibres
Preu: 11,95 €  Soci: 11,35 €

Aquest llibre ens parla d'escoltar més la naturalesa i en concret els arbres. 
 

Sabies que els arbres són una mica tímids i feréstecs? Però si fas l'esforç d'observar-los atentament, t'adonaràs que són uns éssers màgics que parlen, es mouen i fins i tot tenen ulls per veure-hi! El petit protagonista d'aquesta història els amansirà a poc a poc, es guanyarà la seva confiança i, amb una mica d'imaginació, emprendrà un viatge meravellós per descobrir els seus secrets. 

Nova e interessant col·lecció de literatura juvenil. El segon llibre és El lloc Màgic, de Chris Wormell. 
Copyright © 2020 Cultural Rocaguinarda, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp