Copy

 

Augustus 2014


Lieve mensen,

het doen van yoga wordt ook wel vergeleken met het planten van een zaadje, dat zich door regelmatige beoefening kan ontwikkelen. Voor mij is de yogamat het ontwikkelpad bij uitstek, en wat ik doe op de mat spiegelt wat ik doe buiten de mat: ga ik voor het eindresultaat, of kan ik in dit moment zijn met een open en nieuwsgierige houding? Kan ik me overgeven aan wat er gebeurt, of werk ik mezelf tegen door iets te willen wat (nog) niet gaat? Voor zowel de beginnende als de ervaren yogi zijn deze confrontaties en reflecties niet vreemd.

In het gedicht 'Oogst' van Johan Daisne staat de volgende passage over zaaien en oogsten:

'De zon reeds niet meer op zijn hoogst
maar altijd is augustus mij
bijzonder lief geweest: de oogst
wordt ingehaald van velerlei.

Van wat verborgen in de klei
begon als een midwinterdroom,
en toen een bloem werd, en  een bij,
en vruchten, van hun rijkdom loom.'

Misschien zijn deze laatste dagen van augustus een mooi moment om nog even stil te staan bij waar jij van droomt,
wat jij tot ontwikkeling wilt laten komen? 

Namaste,

Jet

Nieuw!

In het nieuwe seizoen wordt het aanbod van lessen flink uitgebreid: niet alleen komen er meer lessen per week, maar je kunt straks ook lessen volgen in yin yoga en easy flow yoga. Meer info?
Kijk op de website!

Jarig!

In oktober viert De Aandachtsmederij haar 1-jarig bestaan, met leuke acties en attenties. Vier je mee? Meld je aan als leerling, of like de Facebookpagina:
 www.facebook.com/Aandachtsmederij.

Yoga nidra


Yoga nidra (ook wel 'yogaslaap' genoemd) is een eenvoudige maar effectieve techniek die tot diepe fysieke en mentale ontspanning leidt.

Wil je dit een keer meemaken? Regelmatig  worden regelmatig lessen yoga nidra aangeboden. De eerstvolgende mogelijkheid is aanstaande vrijdag! Je kunt je hier inschrijven.

Contact


Direct contact? Stuur een mail naar info@aandachtsmederij.nl of bel met
06 17326657 !