Copy
Oranjestraat 74, Velp, open during exhibition from Thursday to Sunday, 3-5 pm, and by appointment
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
'Artist's Practice' newsletter 2020-1: Marena Seeling
Marena Seeling in her studio, photo Coen Vernooij
An empty calendar, photo Marena Seeling
Een lege agenda.  Wie had dat een paar maanden geleden gedacht? Het voornemen deze zomer te besteden aan het ontwikkelen van nieuw werk is naar voren geschoven door het afblazen van alle geplande exposities. 
Daarom heb ik nu alle tijd om aan nieuwe wandpanelen te werken waarbij het onderzoek hoe de vorm van een paneel zich verhoudt tot kwaststreek, textuur en kleur centraal staat. Dat is het voordeel van de lege agenda: geen tijdsdruk. Ruimte voor experimenten. Je zou denken, prima toch! Maar de ondertoon is anders. De vraag of er straks nog wel podia zijn om mijn werk te tonen houdt me bezig. Want uiteindelijk kunnen virtuele tentoonstellingen je niet raken op de manier die je hebt staande voor een schilderij. Daarom hoop ik dat na deze crisis de honger om een schilderij weer in het echt zien zo groot is dat we naar tentoonstellingen gaan om te genieten van de kunstwerken die ons zoveel te bieden hebben. Zoveel dat we er geen afstand van willen doen en ze mee nemen naar onze woonkamers waar we de afgelopen maanden zo veel vertoefd hebben. Ja, iets nieuws aan de muur dat is ieder gegund.
 
Marena Seeling 14-4-2020 
https://marenaseeling.nl/
https://www.facebook.com/marena.seeling
https://www.linkedin.com/in/marena-seeling-7418482a/
https://www.instagram.com/marenaseeling/

Werk van Marena te koop op
https://galleryviewer.com/nl/galerie/153/o-68/kunstenaars/1312/marena-seeling
https://www.artsy.net/artist/marena-seeling
Anne Mie Emons holds one precious work in the empty gallery: Marena Seeling, Untitled, 2015, oil paint on panel, 42x67cm, €1550,-. Can you believe this is a 2-d work? Photo John de Jong.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
O-68 · Oranjestraat 68 · Velp, GE 6881 SG · Netherlands