Bekijk deze mail in uw browser

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief nr.2 - 10/9/2013

Lady Nada en de roos als symbool voor stralende liefde van hart tot hart


Een levenspad dat over rozen gaat is de wens van velen. De realiteit is echter dikwijls anders. In de inmiddels bekende orakelkaartenset van Doreen Virtue ~ Opgestegen Meesters ~ komen we Lady Nada tegen. Zij kan als gids dienen om spiritueel op een hoger plan te komen en geeft inzicht in hoe wij ons levenspad, en gaandeweg ook dat van anderen, kunnen transformeren in een rozenpad. 
Cupido schonk een roos als teken van liefde en van oudsher is de roos geliefd vanwege haar schoonheid en geur. In de nazomer hebben we nog de kans om rozen in al hun kleurenpracht en geuren te ervaren. Het is een mooi moment om in de voetsporen van Lady Nada te treden, door je met visualisatie af te stemmen op haar bijzondere kwaliteiten. 
 
De kleuren van de rozen bij Lady Nada verwijzen naar diverse geestelijk te ontwikkelen gebieden. Zo staan rode rozen symbool voor liefde en het helpen van onderdrukten, gele rozen voor licht en genezing, blauwe rozen voor rechtvaardigheid en waarheid en paarse rozen voor transformatie en reiniging.
 
Te midden hiervan neemt de roze roos een heel bijzondere plaats in. Deze verwijst naar onbaatzuchtige en universele liefde, om daar waar nodig elkaar belangeloos te helpen. Het uitgangspunt is de ander te nemen zoals deze is. Het gaat hierbij dus niet om macht en aanzien en het is van belang om een goede balans te vinden tussen geven en ontvangen. Wij kunnen zo het verlangen in ons oproepen om liefdevol te zijn om vanuit deze liefde te stralen naar de ander toe. Op deze manier strooien wij rozen op het levenspad van onszelf en de ander.
 
"Als we ons eigen licht laten schijnen, geven we stilzwijgend anderen toestemming hetzelfde te doen. Wanneer we bevrijd zijn van onze eigen angst, zal onze aanwezigheid als vanzelf anderen bevrijden." Nelson Mandela

Cursus Intuïtief schilderen


In de cursus Intuïtief schilderen word je in het proces van je eigen spirituele groei deskundig begeleid. Er wordt ook gewerkt met geleide meditatie/visualisatie en mindfulness. Dit laatste houdt in een positieve levenshouding en jouw werkelijkheid accepteren zoals deze nu is. Tijdens het werken in de groep is de begeleiding zoveel als mogelijk individueel. Er is nog een enkele plaats beschikbaar.
 

Tip

 
  • Werken aan een rooskleurige toekomst.

    Je ontvangt een affirmatie met daarbij een gekleurde roos van Lady Nada. De kosten hiervoor zijn 4.99 Euro.
     
  • 5 en 6 oktober zal ik aanwezig zijn op de atelierroute met het geven van Kleurenconsulten in het Kunstuitleencentrum in Amstelveen. 

Warm  aanbevolen 
Tulku Sonam Chodup Rinpoche


Vuur Puja,een Tibetaans gebedsritueel 
 
Een vuur puja is een unieke ervaring. Deze wordt door Tulku Sonam Chodup Rinpoche vanuit zijn Tibetaanse traditie gegeven. Hij is gevlucht uit Tibet en komt al een aantal jaren naar Nederland. De opbrengst van deze bijeenkomst is bestemd voor zijn project in Tibet, zodat zijn levensmissie om een school te bouwen in zijn vroegere geboortedorp voor de nomadenkinderen gestalte kan krijgen.

zondag 22 september 2013 van 14.00 - 15.30 uur 

Locatie: Kerkstraat 20 - Ouderkerk a/d Amstel
 
10 Euro (alle opbrengsten komen het project in Tibet ten goede). 
 
Meditatie onderricht door Tulku Sonam Chodup Rinpoche
 
zondag 29 september 2013 van 14.00 - 15.00 uur

Locatie: Amstelveen
 
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, vol is vol. Je kunt je hiervoor bij mij opgeven. 10 Euro (alle opbrengsten komen het project in Tibet te goede).
 
 
Voor meer informatie zie: Tulku Sonam Chodup Rinpoche: http://www.tulkusonam.nl/

In Licht en Liefde, AEdske van Steenbergen