Copy
30 juli presentatie nieuwste ontwerp Gert Batenburg
 
Komkommertijd? Niet bij Van Waay & Soetekouw. Zaterdag 30 juli presenteren wij in samenwerking met maatkleding specialist Salvatore Vacerra het nieuwste ontwerp van Gert in onze winkel. Deze keer geen meubelontwerp, maar een buitengewoon verrassend en zonnig ontwerp; een linnen shirt!
Naar aanleiding van zijn Linnen special vroeg Wessel de Groot van Salvatore Vacerra aan Gert om het ultieme linnen shirt vorm te geven. Een ongebruikelijke opdracht, maar een uitdaging die hij niet uit de weg ging. Zijn uitgangspunt werd een multi-inzetbaar linnen shirt.

 

Wessel: Multi-inzetbaar?

Gert: Inzetbaar van de Daredevil businessman die het onder een kostuum durft te dragen tot de Hipster met volle baard en hoedje die het uit zijn korte broek draagt. 

Wessel: Dat is nogal wat. Hoe pak je zoiets aan?

Gert: Als basis voor het shirt heb ik gekozen voor een hoogwaardige Ierse linnen. Een stof die heerlijk draagt en iets transparant lijkt te zijn.

>>> Lees het hele interview en bekijk de foto`s>>>
 


Zomer Sale eindigt 30 juli

Onze Zomer Sale eindigt 30 juli. In de laatste week doen we nog eens extra gek met extra kortingen op sommige modellen.
Veel van onze Sale modellen hebben inmiddels plaats gemaakt voor de nieuwe items van o.a. B&B Italia, Vitra, Cassina en Artifort. U bent van harte welkom om al dit moois in onze winkel te komen bekijken.

 
B&B Italia, model Richard
 

Hartje Delft

Van Waay & Soetekouw is één van de ‘local heroes‘, die in het
Hartje Delft initiatief samenwerken en de ambitie hebben om het leukste winkelgebied van Nederland te zijn. Samen zorgen zij voor een totaalbeleving: zodat jij kunt vertoeven in een winkelgebied vol karakter.


 

Van 31 juli tot en met 8 augustus is het in Hartje Delft net iets minder leuk, dan gaat het hele team van Van Waay & Soetekouw lekker zelf op vakantie en is onze winkel gesloten. Hierdoor is er in de maand augustus geen koopzondag. Vanaf dinsdag 9 augustus bent u weer van harte welkom in onze prachtige winkel.
 

Volg alle nieuwe ontwikkelingen bij Van Waay & Soetekouw op onze Facebook en Pinterest pagina`s.

Facebook
Van Waay & Soetekouw
Markt 17
2611 GP      DELFT
www.vanwaayensoetekouw.nl
015-2126109
info@vanwaayensoetekouw.nl