Copy
MINE NYHETSBREV nr 2 | 2013
topbar logo


SKICKA VIDARE

Tycker du att någon annan borde få veta vad vi på MINE gör? Skicka brevet vidare!NEJ TACK!

För att avsluta din prenumeration på vårt nyhetsbrev, klicka på knappen "avsluta".


KONTAKT

MINE
Slottsgatan 20
211 33 Malmö

Telefon: 0768-85 60 56
E-post: info@mine.seNY TJÄNST: EVENTPLANERING!

Nu har MINE glädjen att erbjuda både medlemmar och icke-medlemmar en ny tjänst: eventplanering. Ska din organisation anordna en konferens eller annat evenemang, och vill göra det med mångfaldsfokus, finns vi tillgängliga som bollplank, arrangörer eller moderatorer – allt beroende på dina önskemål. Läs mer om tjänsten här.

Och med anledning av detta vill vi passa på att flagga för att MINE kommer att ha årsstämma den 16 maj. Stämman är öppen för alla som är intresserade av MINE:s verksamhet, men vi vill framför allt uppmana våra medlemmar att delta och göra sina röster hörda. En kallelse kommer att gå ut längre fram i vår.


KÖP BOKEN NU!

MINE:s bok Vitt skilda möjligheter – makt, normer och arbetsplatskultur vänder sig till dig som är nyfiken på eller intresserad av att arbeta med mångfaldsfrågor. MINE:s medlemmar kan köpa boken för endast 120 kronor styck. Köp den här.


PLAN MOT
DISKRIMI-
NERING

Medlemsorganisationen Malmö stad ska revidera sin handlingsplan mot diskriminering, och har bjudit in MINE och andra Malmöbaserade organisationer som jobbar med diskrimineringsfrågor att delta i det arbetet. Vi är väldigt glada över att få bidra med vår kunskap och våra synpunkter!


OM NORM-
KRITIK

Den 21 mars deltar MINE i ett frukostseminarium om hur man kan arbeta med normkritik för lika rättigheter och möjligheter, tillsammans med Tema Likabehandling och RFSL. Vi kommer att berätta om våra erfarenheter av att driva projektet VI+DOM=OSS. Anmäl dig redan nu, via Tema Likabehandlings hemsida.


VÅRENS MEDLEMS-
TRÄFFAR

Nytt för 2013 är att vi erbjuder dig som är medlem i MINE ett forum för att träffa andra medlemmar, ta del av intressanta talare och tankar, nätverka och utbyta erfarenheter. Under våren 2013 anordnar vi två medlemsträffar. Läs mer om dem här.
 Följ oss på Twitter | Gilla oss på Faceboock | Tipsa en vän 
Copyright © 2013 MINE, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 Avsluta prenumeration | Uppdatera uppgifter