Copy
MINE NYHETSBREV nr 6 | 2013
topbar logo


SKICKA VIDARE

Tycker du att någon annan borde få veta vad vi på MINE gör? Skicka brevet vidare!NEJ TACK!

För att avsluta din prenumeration på vårt nyhetsbrev, klicka på knappen "avsluta".


KONTAKT

MINE
Slottsgatan 20
211 33 Malmö

Telefon: 0768-85 60 56
E-post: info@mine.seMINE I ALMEDALEN

Vi på MINE kommer att finnas på plats under Almedalsveckan på Gotland. Bland annat kommer MINE:s verksamhetsansvarig Maria Chowdhury att moderera ett seminarium om ålder och normkritik den 3 juli. Evenemanget arrangeras av Tema Likabehandling och Svenska ESF-rådet. I panelen sitter Felix König, LSU, Olle Andersson Brynja, DO, och Anette Sjödin, Tema Likabehandling. Läs mer om seminariet på Almedalsveckans hemsida.

Välkommen!

VERKTYGS-
LÅDAN TAR FORM

MINE:s senaste projekt, som går under arbetsnamnet Verktygslådan, börjar ta form och kommer officiellt att starta i augusti månad. Tanken med projektet, som finansieras av Ungdomsstyrelsen, är att stödja arbetsgivare i sitt mångfaldsarbete genom att ta fram ett normkritiskt och intersektionellt arbetsmaterial i spelform. Vid framtagningen kommer vi att ta hjälp av några av våra medlemsorganisationer, men också av en referensgrupp. Gruppen är delvis klar, och kommer bland annat att bestå av representanter från Ledarna, Handisam, Malmö högskola, DO och British Council. Vi har med andra ord en mycket spännande höst framför oss! Läs mer om projektet på hemsidan.

UPPDATERADE MEDLEMS-
FÖRMÅNER

Inför verksamhetsåret 2013-2014 har vi uppdaterat vad som ingår i MINE-medlemskapet. Här kan du se vad som nu ingår i ett medlemskap i MINE – och hur du går till väga för att din verksamhet ska bli medlem.


VÅR NYASTE MEDLEM

Vi har nyligen haft glädjen att hälsa Avonova välkommen som MINE:s nyaste tillskott i medlemsskaran. Vårt samarbete kommer att inledas med en workshop för all Malmöbaserad personal i september.


NYTT SAMAR-
BETE

MINE har påbörjat ett samarbete med Stockholmsbaserade Nyckeltalsinstitutet. Nyckeltalsinstitutets abonnenter kan nu använda MINE:s tjänster för implementering av resultat, medan MINE:s medlemmar kan nyttja Nyckeltalsinstitutet för att kartlägga och mäta sina nyckeltal för att utveckla verksamheten gällande ökad mångfald. Läs mer om vår samverkan på hemsidan.
 Följ oss på Twitter | Gilla oss på Facebook | Tipsa en vän 
Copyright © 2013 MINE, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 Avsluta prenumeration | Uppdatera uppgifter