Copy
Syksyn kerhoihin ehtii vielä ilmoittautua. Tule mukaan harrastamaan!
Eikö viesti avaudu kunnolla?
Avaa selaimella.
Seuraa Facebookissa
Seuraa Facebookissa
Seuraa Twitterissä
Seuraa Twitterissä
Seuraa Instagramissa
Seuraa Instagramissa
lastenliitto.fi
lastenliitto.fi
Lastenliiton blogiin pääset tästä.
Lastenliiton uudet nettisivut on avattu!

Tänään on otettu käyttöön Lastenliitossa uudet nettisivut!

Uudistuksen myötä toiminnan esittelyt ja kaikki ilmoittautumiset hoituvat yksien nettisivujen kautta. Olemme pyrkineet tekemään uusista sivuista mahdollisimman selkeät ja asiakasystävälliset, jotta kerho-, leiri- ja koulutusten esittelyt ovat mahdollisimman selkeitä ja kattavia ja ilmoittautuminen olisi nopeaa ja vaivatonta.

Syksyn kerhoihin ilmoittauminen tapahtuu vielä teemakerhot.fi-sivujen kautta, mutta jo syksyn leireille pääsee ilmoittautumaan uusien sivujen kautta.

Otamme mielellämme palautetta vastaan uudistuksesta!

Lasten kanssa -blogi


Syyskuun teema blogissamme on Lähde luontoon. Lämpimän elokuun jälkeen luonto valmistautuu jo syksyyn.

Syyskuun viikonloput ovat oivia Korttelit tutuiksi -päiviä. Jokaisella on kodin lähettyvillä paikkoja, joissa ei tule koskaan käytyä, vaikka tietää niiden olevan siellä.

Teeman mukaisesti blogissa on syyskuun aikana erilaisia luontoon liittyviä kirjoituksia ja vinkkejä.

Tutustu blogiimme ja Lähde luontoon -tekstiin lastenliitto.blogspot.fi.
 

Ajankohtaista Lastenliitossa


Uudet nettisivut
Lastenliiton uudet nettisivut ovat auenneet. Osoite on vanha tuttu, lastenliitto.fi, ulkonäkö ja toiminnallisuudet ovat muuttaneet muotoaan ja nykyaikaistuneet.

Avoimet työpaikat
Lastenliiton yhdistykset hakevat ohjaajia. Avoimet työpaikat pääset selaamaan tästä.

Syksyn kerhotoiminta
Syksyn kerhoihin imoittautumiset syksyn teemakerhoihin on käynnistynyt osoitteessa www.teemakerhot.fi

Kivaa yhdessä -Instagram valokuvakilpailu
Osallistu Lastenliiton Instagram-valokuvakilpailuun ja voit voittaa lahjakortin kerho- tai leiritoimintaamme. Voittaja julkaistaan 4.9.2015. Ohjeet ja säännöt.
 

Toimintaa Lastenliitossa


Espoo
Espoon Lastenliiton jäseniä hemmotellaan jäsentapahtumalla syyskuussa. Perjantaina 4.9. Sellossa esitetään klo 17.20 alkuperäinen (englanninkielinen) versio Inside Out -elokuvasta.Liput jäsenillemme: 3€/lapset & 9€/aikuiset. Liput kannattaa varata nopeaan, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. ILMOITTAUTUMINEN tiistaihin 1.9. mennessä osoitteeseen espoo@lastenliitto.fi

Merenneitojen sukelluskurssi 3.- 6.luokkalaisille 15.-16.10.2015! Syyslomalla Espoon aluevedet valtaavat ihanaiset merenneidot. Merenneitoilua opiskellaan yhdessä Riian johdolla, joka johdattaa meidät salaiseen vedenalaiseen maailmaan. Yhteen kurssiryhmään otetaan max. 4-5 merenneitoa ja kurssi kestää 1,5 tuntia. Lisätiedot ja ilmoittautuminen www.teemakerhot.fi/espoo

Kerhot alkavat syyskuussa, mutta vielä on muutamia paikkoja jäljellä. Ilmoittautuminen ja lisätiedot www.teemakerhot.fi/espoo

Kimmeltienpuisto alkaa syyskuussa. Puistoilemaan aikuisen ja koulutetun ohjaajan kanssa pääsee to ja pe klo 9.30 - 11.00. Kyselyt ja ilmoittautumiset espoo@lastenliitto.fi

Varsinais-Suomi
Syksyn teemakerhoilmoittautumiset ovat käynnissä osoitteessa teemakerhot.fi. Vielä on tilaa ilmoittautua mukaan Turun tai Raision 0-3-vuotiaiden perhemuskareihin tai 7-12-vuotiaiden kokkikerhoihin. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden! Lisätietoa: inka.kiuru@lastenliitto.fi.

Satakunta
Lastenliiton suositut teemakerhot alkavat taas Porissa ja Raumalla syyskuussa! Raumalla 3-6-vuotiaiden satujumppa ja 7-12-vuotiaiden luova konstikerho. Porissa 3-6-vuotiaiden muksujumppa sekä 7-12-vuotiaiden monipuolinen konstikerho. Ilmoittautuminen osoitteessa teemakerhot.fi. Lisätietoa: satakunta@lastenliitto.fi.

Helsinki
Kerhot ovat tältä syksyltä käynnistyneet, mutta muutamiin ryhmiin on vielä paikkoja vapaana. Etenkin Showtanssi- ja Hiphopryhmiin mahtuu vielä innokkaita tanssijoita. Ilmoittautumiset tapahtuvat osoitteessa www.teemakerhot.fi/helsinki.

Uusia työntekijöitä / muutoksia Helsingissä
Uudeksi toiminnanohjaajaksi on valittu Piia Jurvanen, aloittaa työssään 1.9. Hänet tavoittaa 045-137 2744 / piia.jurvanen@lastenliitto.fi. Piia toimi ennen iltapäiväkerhokoordinaattorina. Hänen tilalleen uudeksi iltapäiväkerhokoordinaattoriksi on valittu Irene Berg-Järvinen. hänet tavoittaa 045 – 265 2627 / irene.berg-jarvinen@lastenliitto.fi. Irenen aloittaa työt myös 1.9.
 
Uusimaa
Kansallisen Lastenliiton Kirkkonummen paikallisyhdistyksen teemakerhoihin voi vielä ilmoittautua mukaan! Kirkkonummen kerhot käynnistyvät viikolla 38. Lisätiedot ja ilmoittautumaan pääset osoitteessa www.teemakerhot.fi/uusimaa.

Pohjois-Pohjanmaa
Pohjois-Pohjanmaan Lastenliiton piirikoordinaattorina on aloittanut Charlotta Kittilä. Charlotan toimipiste on Oulun toimistolla.

Lappi
Rovaniemen kerhoilmoittautumiset ovat auki. Ilmoittaudu mukaan.

Lapin Lastenliiton piirikoordinaattorina on aloittanut Miika Kekola. Miikan toimipiste on Rovaniemen toimistolla.

pssst... Lastenliitossa valmistaudutaan jo jouluun. Ensimmäinen joulukalenteri valmisteltiin jo elokuussa :)
Copyright © 2015, Kansallinen Lastenliitto ry 
Kaikki oikeudet pidetään.
Osoitetiedot: Lastenliiton uutiskirjeen tilaajat
Sähköpostiosoitteemme:
tiedotus@lastenliitto.fi

 
Poistu postituslistalta Päivitä yhteystietosi