Senioren winnen overtuigend van Dwingeloo 2 ondanks een sterke aanvallende tweede helft van Dwingeloo
Bekijk in je browser
Enschedese Rugbyclub '69
Beste <<Voornaam>>,

Na drie weken mocht er eindelijk weer gespeeld worden. En dat enthousiasme was goed te zien in de wei. Vol goede moed en met genoeg wissels is de wedstrijd begonnen en al snel werden de eerste tries gescoord. Dwingeloo deed er alles aan om dit tegen te houden, maar elke fout werd afgestraft met een try. Een mooie pushovertry werd aan het einde van de eerste helft door Dwingeloo gemist, het pack in verbazing achterlatend hoe dit nu mis kon gaan. Dwingeloo domineerde in de scrums maar het snelle ruck werk van Enschede was te snel voor de voorwaartsen.

Het team wil dit jaar graag één 100-0 overwinning maken, maar zal daarvoor nog wel wat balhandling (gewoon een bal leren vangen...) moeten oefenen. Hierdoor hebben ze minimaal 4 tries laten liggen. Er zijn wat beelden van de wedstrijd gemaakt en ook gebruikt om wat analyses achteraf te doen. Je kunt ze op Youtube bekijken.

Komende zaterdag is het weer TBM dag in Enschede, wat inhoud dat het weer flink druk zal zijn op de Enschedese velden.Het Persbericht het al weer wat lokale media gehaald. De heren spelen komende zondag uit in Emmen. 

Met vriendelijke groet, 

Roy Huiskes
Voorzitter Enschedese Rugbyclub '69

Komend weekend:

TBM Dag in Enschede
Cubs: Twente 1 - Castricum / Amstelveen 2
Junioren: Twente 1 - RC 't Gooi 1
Senioren: ERC'69 speelt uit tegen Emmen.

Uitslagen

Senioren(thuis) 87-5,
Junioren(uit) - nvt
Cubs (thuis) - nvt

Enquete Rugby Nederland

Rugby Nederland wil graag hebben dat de ouders/leden de volgende enquete invullen over het ledenverloop na het WK bij de jeugd en hoe clubs omgaan met de nieuwe toeloop. Help de bond (en ons natuurlijk ook) door deze even in vullen: https://nl.surveymonkey.com/r/CHP8BJ5 

De resultaten worden met ons ook gedeeld, dus dan kunnen wij ook weer beter ons actieplan afronden. Ow en overal waar 'kantine' staat mag je Clubhuis lezen, we zijn tenslotte niet bij de voetbal.

Chuck Sterk - Secretaris

Jeugd

De TBM dag was in almelo en op verzoek van Almelo mochten de Zuid-afrikaanse chefs daar ook wat boerewors braaien. De opbrengst is naar de Big Bulls gegaan. De jeugd heeft zich uiteraard weer uitermate goed vermaakt onder begeleiding van de trainers uit Almelo en allerhande coaches die zijn bijgestapt. De groei is goed merkbaar en we kunnen alle hulp gebruiken om ervoor te zorgen dat alles in goede banen blijft gaan en Rugby in het schitterende Oost-Nederland kan blijven groeien.

Roy Huiskes

ERC'69 Club kleding

We zijn een heel eind op weg met onze clubkleding. Gelukkig want het is altijd weer een hele klus.  Je kunt het hier bekijken: erc69.nl/kleding/ en je bestelling doormailen naar merch@erc69.nl  Bij vragen kun je deze daar ook kwijt.

Sponsoring

Bestel je iets bij een van de onderstaande shops via onze URL’s dan krijgen wij een percentage van het aankoopbedrag (tussen de 5% en 10%). Let er even op dat het altijd via deze URL’s moet gebeuren, anders krijgen wij deze verkoop niet toegewezen en verdienen we hier niets aan.

Auteursrecht voor dit is onzin maar staat wel stoer:  © 2015 Enschedese Rugbyclub '69


Wil je je profiel aanpassen?
dat kan op de profiel aanpassen link maar je kunt je ook uitschrijven van deze nieuwsbrief :(

Email Marketing Powered by Mailchimp