Nyhedsbrev fra Hærvejskomitéen
Læs nyhedsbrevet i din browser

Tilmeld nye modtagere


Trafikkonference udsat til et
senere tidspunkt

Hærvejskomitéens længe planlagte, store trafikkonference den 20. januar i Aalborg mÃ¥ desværre udsættes til et senere tidspunkt. Det er ikke lykkedes at overføre vores aftale om deltagelse til den nye trafikminister, Pia Olsen Dyhr. 
Hun medvirker desuden samme dag på konferencen Fremtidens Transport VI i København, som også kunne tænkes at appellere til nogle af vores deltagere.
Derfor har vi valgt at strække våben og vender tilbage ved en senere lejlighed.

Generalforsamling 28. februar


Sæt kryds i kalenderen ved fredag den 28. februar,
hvor Hærvejskomitéen afholder sin generalforsamling 
med start kl. 10.00. Nærmere information om sted og 
program følger. Udover den formelle del byder 
vi på et eller flere aktuelle emner på dagen.

Missede du vores kronik i Jyllands-Posten ?

Hvis du overså den i valgkampens hede, kan den findes her

Travle tider
bag kulisserne


Kære venner, kære støtter af Hærvejskomitéen. Den seneste tid har måske virket lidt stille på overfladen, hvor trafikdebatten har kredset om Togfonden og de mulige konsekvenser for f. eks. Kattegat-projektet. Men jeg kan forsikre jer om, at vi ikke ligger på den lade side, men arbejder på alle fronter. Vi har bl.a. deltaget i et møde om den 3. Limfjordsforbindelse, haft møde med en række lokalpolitikere og i det hele taget slidt en del asfalt rundt omkring i landet.
Senest har jeg været på en lille turné på Christiansborg, hvor det bl.a. blev til møder med to ministre samt en god lille korridorsnak med to andre, foruden møder med en række transportpolitikere. Vi har i det hele taget en løbende og god dialog med stort set alle partier.
Vore to nye analyser er tæt på at være færdige, og vi arbejder lige nu på at lave en samlet præsentation af konklusionerne. Den skal også opsummere vores arbejde fra de sidste par år og danne basis for den afsluttende indsats frem mod en forhåbentlig rigtig beslutning for vores sag og dermed for hele Danmark.
Jens Chr. Lund, formand for Hærvejskomitéen
Tilmeld flere modtagere til nyhedsbrevet
Copyright © 2013 Hærvejskomitéen, All rights reserved.
Afmeld nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp