Copy
    To Know God and Make Him known                                                   TPM Medias - Romania
         
     

 Pentru că Isus e Viu!   
 


                                                                Aprilie 2014

 
 Nu a fost un accident faptul că Isus a murit. El a spus că își da viață È™i tot El o ia înapoi. Pentru că Isus e viu, suntem eliberaÈ›i din captivitate. Putem trăi prezentul cu bucurie, având speranÈ›a pentru viitor.  
  
 Pentru Vasilica, lipsa vederii a venit în urma unui accident. A fost curentat acum câțiva ani. Arsurile au lăsat urme pe trupul lui. O consecință e lipsa vederii. Când am fost la Drobeta luna aceasta, medicul ne-a spus că vederea poate reveni în urma operaÈ›iei. Veste bună la sfârÈ™it de săptămâna după ce am lucrat din greu la construcÈ›ie, curățenie È™i grădină. El e încrezător că Dumnezeu se îngrijeÈ™te È™i de el. Și e un exemplu în a fi mulÈ›umitor, în condiÈ›iile în care trăieÈ™te. Avem speranÈ›a pentru el È™i familia lui care e în procesul de cunoaÈ™tere a vieÈ›ii trăite cu Isus.  
 
DTS prayer
 ÃŽn luna aprilie am organizat o tabără de fotbal pentru băieÅ£ii între 10 ÅŸi 14 ani A fost un timp în care băieÅ£ii pe lângă dezvoltarea abilităţilor sportive au avut ocazia să asculte Cuvântul lui Dumnezeu după care să îl pună în practică pe terenul de fotbal. Au fost provocaÅ£i să accepte "transferul plătit de Dumnezeu Tatăl pentru fiecare dintre ei", să îşi lase "tricoul" să fie spălat de Domnul Isus. ÃŽntr-unul din grupurile mici băieÅ£ii ÅŸi-au mărturisit păcatele ÅŸi le-au adus înaintea lui Dumnezeu.
BăieÅ£ii au plecat sănătoÅŸi ÅŸi bucuroÅŸi acasă, deÅŸi câţiva dintre ei au avut ÅŸi câteva "semne de bună purtare" (un genunchi julit, o fisură de calcaneu) ÅŸi alÅ£i câţiva dintre ei cu câte o cupa.
(Cristina S.)
Suntem recunoscători pentru susținerea voastră, rugăciune, încurajări și tot ce faceți pentru noi. Împreună pentru împărăția Lui!
Elisa  Cozmîncă 
Usi deschise in invatamant

Echipele de studenti si voluntari care vin sa participe la proiectele de misiune in Romania pot deschide usi in societate. Grupul care a venit din Anglia in aceasta luna a avut activitati cu copiii din gradinita fapt care a provocat alte gradinite sa ne solicite implicarea in viata copiilor. Ne dorim ca aceste evenimente sa fie doar inceputul si sa avem influenta ducand principiile lui Dumnezeu in viata acestor copii si familiile lorvideo

Scoala de Ucenicie 

Am realizat È™i am simÈ›it ca nu mai pot să îmi trăiesc viaÈ›a oricum È™i m-a cuprins frica că aÈ™ putea È™i am toate È™ansele să îmi risipesc viaÈ›a. AÈ™a că am decis sa fac ceva,dar nu È™tiam ce...simteam ca trebuie si voiam sa fac ceva. Stiam ca si El vrea mai mult de la mine. A trecut aproape un an si eu inca nu faceam nimic, iar in mine nelinistea era tot mai mare. Fara sa caut am aflat de Școala InternaÈ›ională de Ucenicie din Medias. Am inceput sa ma gandesc la aceasta posibilitate si am cerut informatii despre scoala. Acum sunt la Medias pentru Scoala Internationala de Ucenicie si Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt aici si ca El imi va purta de grija. (Beni P.)
 
 
Copyright © 2014 YWAM Medias, All rights reserved.