Copy
Stiri din misiunile TPM Medias- Februarie 2017
View this email in your browser

SCRISORILE VII - FEBRUARIE 2017

Un an nou cu provocari si viziuni noi

TPM Medias exista pentru a duce Evanghelia Imparatiei la toate natiunile pamantului si sa formeze/uceniceasca lideri care sa asculte de Isus in toate aspectele vietii si sa aduca, prin modelul de viata si proiectele initiate, o schimbare in Romania si pana la marginile lumii.

Anul 2017 a inceput pentru noi cu un moment mai neplacut, deoarece a trebuit sa anulam o Scoala de Perspectiva Biblica Crestina asupra Lumii, un curs prin care noi formam lideri sa gandeasca solitii biblice la problemele actuale ale comunitatilor unde Dumnezeu ii cheama sa traiasca/slujeasca. Dar Dumnezeu ne-a incurajat si ne-a aratat ca El vrea sa ne foloseasca in continuare sa ucenicim tineri, dar sa folosim alte metode. Care sunt acestea?

SBI - Scoala de Studiu Biblic

Dupa 3 luni de studiu biblic intens si 2 luni de misiune in care studentii si personalul scolii au vizitat si binecuvantat peste 25 de biserici si grupuri de tineri in 3 judete ale Romaniei (Cluj, Dolj si Galati),  studentii si-au primit diplomele. Dar mai mult decat diplomele, ei raman cu bucuria de al cunoaste pe Dumnezeu mai mult si bucuria de a continua sa vorbeasca altora despre El. Toti studentii scolii vor ramane in slujire, intr-un fel sau in altul.

 

citeste articol
Hai la CEAI - Investind in tinerii romani
 
     De mai mult timp Dumnezeu ne vorbeste despre o focalizare mai mare pe tinerii din Medias. Asa s-a nascut viziunea formarii unui grup de tineret care sa se focalizeze pe evanghelizarea si comunicarea Evangheliei intr-un mod relevant pentru generatia "screenagers" (tinerii ecranelor). 
citeste articolul
Elisa, o romanca cu inima de kenianca
 

Cand stii ca acolo unde mergi e acasa, ai un sentiment de liniste, de siguranta. Dar cata  siguranta ar oferi chemarea lui Isus daca ti-ar spune sa mergi departe de casa?  Daca ti-ar spune: “vino in Africa!”.  

Stiu si cred ca Isus care m-a chemat in Kenya El imi va fi si mama si tata si sora si frate. Stiu ca voi depinde de El pana in cel mai mic detaliu. Si promisiunea Lui: “vino caci vei fi ca acasa. Aici e imparatia Mea, Eu sunt Imparat. E casa mea si tu esti copilul Meu.”  

citeste articolul

ALTE STIRI:

O misionara din Africa, Angel Ramram,  s-a alaturat echipei TPM Medias - citeste mai mult

 
 

Mai e putin si incepe scoala de misiune, fi parte din ea prin prezenta ta, rugaciunile tale sau suportul tau - citeste mai mult

IMPORTANT!

Scoli care urmeaza in curand:
Copyright © Fundatia Tineri Pentru Misiune Medias All rights reserved.
Contact:
+40 369 563 000 , medias@ywam.ro

O.P.1, C.P. 73, str. Angarul de Jos, nr. 28, Medias, Sibiu

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
Share
Forward
Pagina noastra Facebook
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
YWAM Medias · Medias, OP 1 CP 73 · Medias 551002 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp