Copy
    To Know God and Make Him known                                                   TPM Medias - Romania
         
        Toamna la Medias
 


                                                   Noiembrie 2014

 
Scoala de Ucenicie
Suntem la jumatatea Scolii de Ucenicie. Sunt 11 studenti, din Romania, Egipt si Olanda.
"Stiu ca Dumnezeu m-a adus aici ca sa-mi descopere chemarea pe care o are pentru mine. Vad cum imi vorbeste si imi arata pas cu pas ce sa fac cu viata mea."  (Larisa)
"Mi-a placut mult saptamana despre Natura si Caracterul lui Dumnezeu." (Ditza)
"Eu vin din Olanda. De cativa ani sunt in misiune in Rep Moldova. Merg acolo cateva luni pe an si vreau sa aduc o schimbare in viata copiilor. Pentru mine e un timp de odihna si meditare. Stiu ca pentru acest an Dumnezeu m-a chemat in Romania. Imi place in Medias dar imi este dor si de Moldova. E greu sa fii student din alta tara. "(Dirk K.)
In fata unui sistem cu care e foarte greu sa lucrez
"Nu este data in care sa merg la ei si sa nu ies cu inima plina de durere. Imi dau lacrimile cand ma gandesc la copiii abandonati in spital. Mergem in fiecare saptamana, ne jucam cu ei, le dam lapte, ii schimbam, le ducem scutece. Incercam sa le oferim dragoste pana cand o familie va vrea sa ii primeasca in casa lor, sau Protectia copilului ii repartizeaza intr-un centru pentru copii.
 Ma doare inima pentru ei. Sunt abandonati in spital dar stiu ca putinul nostru conteaza in viata lor. Pana si asistentele sunt uimite ca venim si nu inteleg cum vrem sa avem grija de ei fara ca  cineva sa ne plateasca pentru asta. Stiu ca e chemarea lui Dumnezeu pentru viata mea." (Florina S.) 
DTS prayer
Seara culturala la centrul de misiune
Jitu locuieste in Spania si de fiecare data cand vine in Romania ne ofera un gust al Indiei, tara lui natala, prin mancarea pe care o gateste si povestile adevarate de acolo. "Anul trecut l-am intalnit pe Iulian la voi in baza. Acum mi-a scris din India, din orasul in care am crescut eu. Ma bucur sa vad cum Dumnezeu va duce pana la margini de lumi."
Biserica din Dumbraveni
Ceea ce era o incapare rece si trecuta de vreme, a devenit o sala calduroasa, primitoare pentru orice persoana care vrea sa se inchine impreuna cu noi in Dumbraveni. Am inceput lucrarile in luna august si acum incepem sa vedem rezultate. Ne-am bucurat de musafirii nostri la Sarbatoarea multumirii si credem ca Dumnezeu va continua sa vorbeasca oamenilor din acest oras. 

Multumim pentru sustinere, rugaciune, incurajari si tot ce faceti pentru noi! 

Elisa  Cozminca
Copyright © 2014 YWAM Medias, All rights reserved.