Copy
    To Know God and Make Him known                                                   TPM Medias - Romania
         
     
Pe străzile din Europa

 
                             
Martie 2014
 
- Mai avem mult?
- Încă 200 km
- Atât? M-am săturat.
- Te înțeleg, dar ajungem acolo și mâncăm un Spatzel bun (mâncare tradițională nemțească).
- O nuuuu, sper că nu. Ultima dată când am fost acolo 3 zile, de 2 ori pe zi am mâncat Spatzel. Dar în rest a fost o misiune cu mari biunecuvântări. 
 
De obicei creştinii români se uită la Germania că la o ţară din care se pot aduce resurse, atât financiare cât şi umane, şi în nici un caz o ţară în care să mergi în misiune. Noi am fost provocaţi din nou de prieteni noştri din Reutlinghen să mergem la ei pentru o săptămâna de misiune, o săptămâna în care să vestim Evanghelia pe străzile cu iz nemţesc.

Am descoperit că Germania are nevoie de evanghelizare la fel de mult ca România, în unele aspecte chiar mai mult. Aşa că ajunşi acolo, după o lungă călătorie cu maşinile şi o noapte de odihnă am început să lucrăm, fie cu copii din şcoli sau alte grupuri, fie în azile de bătrâni sau spitale pentru oameni cu handicap, întâlnindu-ne cu refugiaţi africani sau încurajând tinerii creştini nemţi la implicare în misiune.
DTS prayer
Pentru mine întâlnirea de studiu cu un grup de refugiaţi africani (majoritatea din Nigeria) a fost momentul în care am realizat schimbarea pe care Dumnezeu a făcut-o în Europa. Dacă până acum eram chemaţi şi aşteptaţi să mergem misionari în ţările neevangheilzate, Dumnezeu a adus oameni neevanghelizati la noi în Europa. Suntem noi dispuşi să-i primim? (Dani P.)
Suntem recunoscători pentru susținerea voastră, rugăciune, încurajări și tot ce faceți pentru noi. Împreună pentru împărăția Lui!
Elisa Cozminca
Alte știri de la Medias


Chemat să fii mai mult…

Ești provocat, ai întrebări, frici, eșecuri, cauți, simți nevoia de îndrumare, de a primi încredere, iei hotărâri noi….Fiecare trecem pe aici, în diferite circumstanțe și momente, dar ceea ce contează nu este doar că trecem, ci modul în care trecem pe acolo. continue reading
 
Școala de Ucenicie la Mediaș e o mare binecuvântare în acest an.

Mulțumirea cea mai mare este să văd că cei 7 tineri curajoși au mai multe întrebări decât înainte. Sunt “flămânzi” și Îl caută pe Cel Prea Înalt. Dorim să vedem că vor deveni misionari integri acolo unde-I cheamă Dumnezeu, fiind oameni care pot face sacrificii pentru cei ce nu Îl cunosc. (Ani,lider de școală)
Copyright © 2014 YWAM Medias, All rights reserved.