Copy
Petrece Sărbători de vis cu noile ţinute FRANK WALDER!
Deja se vorbește despre petrecerile de sărbători, despre microrevelioane, întâlniri cu prietenii sau colegii, despre seri petrecute în familie, cu cei dragi. Cum să te pregătești de aceste ocazii? Simplu, cu noile ținute elegante și fine de la Frank Walder, pe care le poți găsi doar în magazinul nostru de prezentare din incinta Held Fashion, pe Calea Baciului 80.
 


 
Ce să porți? În primul rând topuri și bluze vaporoase şi mătăsoase, care dau mai multă strălucire sărbătorilor. Orice s-ar spune, nu ai cum să ratezi o ținută de sărbători, dacă apelezi la aceste artificii must-have, care stau bine tuturor femeilor.


 

Mai mult, nu uita că orice bluză sau top admite un sacou, la nevoie, sau, dacă ți se pare mai potrivit, un cardigan ușor, care să îi dea un aer family-soft.

Pentru întâlnirile cu familia îți propunem pantalonii negri sau bleumaren, simpli, care sunt suficienţi de eleganţi pentru o tinută festivă, dar sunt şi foarte ușor de purtat. Acestora li se poate asorta o vesta din tricot, cu un imprimeu chic care mai atenuează puţin sobrietatea ţinutei de la masa de Crăciun, însă fără să îi răpească din eleganţă.
După cum se vede, modelele Frank Walder din acest sezon par să fie făcute exact pentru aceste situații, deci nu le ocoli!

Altceva? Eșarfe și accesorii cât cuprinde, fiindcă acestea nu pot lipsi din trusoul niciunei femei. Vă lipsesc? Nu e nicio problemă: treceți-le pe lista de cadouri și trimiteți-l Moșu' să se aprovizioneze de la Factory Store!
Urmäreşte-ne şi pe Facebook!
Copyright © 2016 S.C. Held Fashion S.R.L., All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp