Information och nyheter från Campushallen
Nr: 3/2019
Ser ditt mail konstigt ut?
Titta på det i din webbläsare.

Äntligen är appen här!


Vår nya app! Ladda ner den och förenkla dina bokningar och betalningar!
Du kan boka pass, bana, behandlingar och sjukgymnastik. Du kan filtrera på passtyp eller instruktör och även köpa presentkort och värdekort samt betala via kort eller Swish. Appen heter "Campushallen Linköping", finns att ladda ner både för android och ios, bra va?!

Löpning startar som pass!


Löpning är den träningsform som av många anses vara den enklaste att starta med. Ja, den är bra och enkel och vi startar nu upp löpning som bokningsbart pass inom vår gruppträning! 
 
Läs mer här

Kurs i OCR (hinderbana) drar igång 4/4!


Häng på trenden med hinderbana! PT Clay delar med sig av sina bästa tips!

Du kanske är anmäld till, eller nyfiken på något av årets kommande OCR-lopp (Obstacle Course Race) och varför då inte förbereda dig på bästa sätt?
 
Läs mer här

Lider du av andningsproblem? Då är du inte ensam!


På våren upplever många människor andningsrelaterade problem som förvärras av damm, pollen, dofter eller avgaser. I kombination med att många också vill träna utomhus på våren och sommaren kan dessa problem upplevas ännu större vid ansträngning. Dina problem kan vara onödigt stora, och Lotropsmetoden kan vara en bra hjälp på väg till en piggare och lättare andning! 
 
Boka massage

Behåll ditt studentpris


Vårterminen är igång för fullt, så kom ihåg att uppdatera ditt      LiU-leg före den 1 mars för att fortsättningsvis få behålla studentpriset på ditt träningskort. När ditt LiU-leg är uppdaterat visar du bara upp det för oss i receptionen vid ditt nästa besök, så registrerar vi detta.
 
Se vår prislista

100% ren hårdträning


Vi är återigen diplomerade för vårt antidopingarbete!

Hos oss tränar du hårt och rent, t.ex. i vår nya "sälrodd" i gymmet. För dig som medlem innebär diplomeringen att du kan känna dig trygg kring vårt arbetssätt och regler samt att du förstår att vi tar avstånd från allt som rör doping och att vi tillsammans jobbar för just 100% ren hårdträning!
 
Läs mer här

Superlördag 23/3


Alla nya releaser från LesMills på en och samma dag. Mycket träningsglädje och många utlottningar - boka in dagen redan nu. 
 
Läs mer här
Adress:
Campushallen
Johannes Magnus Väg 21
581 83 Linköping

Copyright © 2019 LSIF/ Campushallen, All rights reserved.
 
Hemsida: www.campushallen.se
E-post:  reception@campushallen.se
Tel: 013 - 10 08 72

Like Ser du hinder? – Vi har kursen som tar dig över dem! on Facebook             

Avregistrera dig från detta utskick.