Copy
Information och nyheter från Campushallen
Nr: 12/2019
Ser ditt mail konstigt ut?
Titta på det i din webbläsare.

Öppettider över helgerna

Gymmet har ordinarie öppettider under julperioden. Några undantag finns dock såklart och fyra av dagarna har vi helt stängt - det gäller:
Julafton
Juldagen
Nyårsafton
Nyårsdagen

Vi försöker självklart att ha vår reception öppet så mycket som möjligt under denna period för att möta dig som ska besöka oss. Hur receptionen är bemannad hittar du här:

Öppettider

Prisjustering


Under januari månad så kommer Campushallen genomföra en prisjustering samt en förändring av kortstrukturen.  Du hittar inom kort vår uppdaterade kortstruktur med tillhörande prislista på vår hemsida.
 
Prislista

Ny maskinpark i gymmet


Vilken vår vi har framför oss på Campushallen!

Just nu pågår arbetet med en ny maskinpark till gymmet. Vi träffar leverantörer för att komma fram till hur vi ska skapa det absolut bästa för våra medlemmar med önskemål från kundundersökningar som grund. I samband med att vi införskaffar ny maskinpark kommer vi också disponera om ytorna i gymmet för att ge en så modern, effektiv och attraktiv upplevelse som möjligt för våra tränande.

Kampanj på träningskort


Vi rivstartar 2020 med en grym kampanj!

Under hela januari erbjuder vi 20% rabatt på ordinarie pris för korttyperna Alltid år och Alltid halvår. Missa inte chansen att komma igång med din träning samt sprida detta till vänner och bekanta.

 
Träna med oss

Entré och loungeyta


Just nu pågår byggprojekt innanför vår entré.

Inom kort kommer ni här att mötas av en inbjudande loungedel där möjlighet finns att pusta ut efter ett tufft träningspass. I denna loungeyta kommer vi också erbjuda möjligheten att ta en kopp kaffe, ladda din telefon eller helt enkelt invänta en kompis som inte var lika snabb på att byta om.

 
Våra lokaler

Inpassering genom grindarna via mobilen


Du har väl inte missat att du nu kan passera in genom våra grindar med hjälp av din mobil?

Vill du veta mer om detta? Tveka inte att fråga oss i receptionen!

Använd ditt träningskort i hela Sverige


Som en julhälsning påminner vi dig om att du kan använda ditt Campushallen träningskort på över 200 olika gym i hela Sverige om du är på resande fot under jul och nyår.

Vi på Campushallen lägger snart ett mycket händelserikt 2019 bakom oss och ser fram emot att hjälpa dig att göra 2020 till ett träningsår i världsklass. Mycket spännande är på gång och vi är så taggade. 


Från oss alla till er alla God Jul och Gott Nytt År!
 
Träna hela julen med KSmobil
Adress:
Campushallen
Johannes Magnus Väg 21
581 83 Linköping

Copyright © 2019 LSIF, All rights reserved.
 
Hemsida: www.campushallen.se
E-post:  reception@campushallen.se
Tel: 013 - 10 08 72

Like Stor januarikampanj på Campushallen! on Facebook             

Avregistrera dig från detta utskick.