Information och nyheter från Campushallen
Nr: 2/2019
Ser ditt mail konstigt ut?
Titta på det i din webbläsare.

NYHET - Pickleball


Som första anläggning i Linköping lanserar vi nu Pickleball!
Du har möjlighet att boka bana och låna utrustning. Kom på våra prova på Pickleball söndagen den 3:e februari och måndagen den 4:e februari med inbjuden gästinstruktör! Läs mer om Pickleball här

 
Boka in dig på provträning med Pickleball

Tankens dag 7/2


Vi uppmärksammar denna temadag genom att paketera vårt ordinarie utbud kompletterat med föreläsning för att belysa tankens kraft på våra handlingar mot resultat.

Föreläsning "Tankars påverkan på vår prestation" med Fredrik Wandus, cert. elitidrottstränare och häslovägledare på Studenhälsan, LiU.
 
Se vårt kalendarium

Stark senior


Hej senior, 70 är det nya 50! Dagens seniorer är aktiva allt längre och vill hålla igång träningen.

Nu satsar vi extra mycket på dig som är senior genom särskilda gruppträningspass, Stark senior. Vi kommer också att erbjuda grundprogram i gymmet anpassat för seniorer. Från slutet av februari hittar du passen i vårt schema och vi bjuder in till provträning, rundvandring och fika.

Tipsa gärna personer som du tror kan vara intresserade och håll utkik efter information på våra sociala medier.

Spin of hope, den 30 mars


Campushallen och Team Rynkeby Linköping bjuder tillsammans in till ett häftigt event för en livsviktig sak! Alla insamlade pengar går oavkortat till Barncancerfonden! 

Anmäl ditt lag med kompisar eller kollegor till 12-timmars spinning/cycle, lördag den 30 mars kl 07:00-19:00 på Campushallen, Ni kan antingen byta av varandra på en cykel eller cykla alla 12 samtidigt. Anmäl er för en Guldcykel och bidra med 3000 kr till Barncancerfonden och få varsin goodiebag! 
 
Läs mer

Innebandyturnering


Nu drar vi igång ännu en omgång av Campushallens innebandyturnering!

Turneringen sträcker sig över hela vårterminen. Anmäl ditt lag och kämpa om den åtråvärda titeln Campushallen-mästare i innebandy!
 
Läs mer och anmäl!

Alla hjärtans vecka


Den 11 till 17 februari sätter vi lite extra fokus på hjärtat.

Vi har under veckan flera aktiviteter med särskilt fokus på hjärtat, både som "kroppens pump" och som vårt "kärleksfulla centrum". Våra sociala medier kommer att flöda av smarta tips på pass, tankar och träning, så håll utkik!
 
Se vårt kalendarium

Biljettsläpp


Ej uthämtade biljetter släpps fem minuter före aktivitetsstart! 

Du vet väl om att alla biljetter som inte hämtas ut fem minuter innan aktivitetsstart släpps till andra tränande? Det betyder att du som kanske inte fått någon plats, kan vänta vid incheckningsskärmarna i lobbyn och boka in dig på de platser som inte är uthämtade. Var dock ombytt och klar, så du hinner i tid till aktiviteten.
 
Läs mer om aktivitetsbokning
Adress:
Campushallen
Johannes Magnus Väg 21
581 83 Linköping

Copyright © 2019 LSIF/ Campushallen, All rights reserved.
 
Hemsida: www.campushallen.se
E-post:  reception@campushallen.se
Tel: 013 - 10 08 72

Like Testa vår nyhet Pickleball i februari! on Facebook             

Avregistrera dig från detta utskick.